skip to Main Content
Gratis proefweek

Gago & Abman

Dacht een rustig weekje te hebben maar oppassen op 2 opgroeiende meiden valt niet echt mee, helemaal als ze dezelfde karakters hebben.
Jerry is samen met Isi en Daphne aan het genieten van een break aan de andere kant van de aardbol dus is opa het haasje. Het is een week van constant pendelen tussen allerlei locaties met als thuisbasis Jerry zijn huis. Tevens heeft Daphne me opgezadeld met de telefoondienst van onze website. Sta er van te kijken hoe vaak men informatie wenst en hoe uiteenlopend de vragen zijn.

Rooster en Fitness
Meeste vragen gaan over ons rooster, op de één of andere manier is het rooster schijnbaar moeilijk te vinden. Kreeg vanmiddag een telefoontje van een niet bij naam genoemd iemand die sinds kort een Fitness lidmaatschap heeft en die zich verbaasde over hoe sommige mensen met de spullen omgaan en nalaten om na afloop hun gebruikte apparaten op te ruimen. Nu is dat bij de medewerkers van onze Dojo ook een doorn in het oog en ook wij constateren regelmatig dat men lak heeft aan ons verzoek om met respect met de apparaten om te gaan en niet bijvoorbeeld gewichten op een hoop gooit. Heb al zo vaak het verzoek gedaan, op fFacebook of via mijn blog, om een beetje medewerking en om na gebruik gewichten en dergelijke op hun plaats terug te leggen. Het is toch een kleine moeite lijkt me om hier aan mee te werken.Dus voor de zoveelste keer een oproep aan de mensen die dit aangaat, werk mee.

Gago & Abman
Sinds 1 oktober assisteert op de woensdagavond bij de bokszaktraining de Kickbokslegende Gago Drago Abman en om 20.30 uur geeft hij zijn eigen techniekles.
Om hier een beetje reclame voor te maken nemen deze 2 voor deze lessen een filmpje op die te zien is op Facebook. De filmpjes die dat duo opneemt zijn telkens van zeldzaam hoog niveau en doorspekt met humor, wat opvalt is de tonatie ;-). Maar zonder gekheid, de techniekles van Gago is zeer de moeite waard om te volgen en kan u deze les van harte aanbevelen.

Ladies Only
Dat men bij Ladies Only het woord only strikt navolgt heb ik afgelopen dinsdagavond ondervonden. Chloë had een feestje bij de buren, de firma Otopoets, en ik trachtte deze avond 25 krijsende kinderen in toom te houden. Het koffieapparaat bij Otopoets is momenteel defect en op een gegeven moment kreeg ik trek in koffie.
Dacht ineens wat let me ik wip even binnen in ons nieuwe filiaal want daar is overheerlijke koffie beschikbaar. Ik naar binnen en werd er direct op gewezen dat het voor ladies only was. Verbaasd reageerde ik dat de entree voor zowel dames als mannen was en ik absoluut niet de intentie had om de trap op te gaan.
Nu blijkt dat er nog een gordijn ontbreekt die het zicht indien nodig afsluit voor blikken van mannen, er waren op dat moment aardig wat dames op de dansvloer.
Dit gordijn wordt momenteel gemaakt en zodra hij klaar is opgehangen in de entree.
Toch maar even een kop koffie gepakt en zeer vlot weer naar buiten gegaan om mijn functie als portier weer in te nemen.

Tot de volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen