skip to Main Content
Gratis proefweek

Franciscusweg 351

Wat gaat een week als je super druk bent toch razendsnel.
We zitten midden in de verbouwing van ons filiaal Franciscusweg 351 naast Otopoets en al lijkt alles naar wens te gaan zou willen dat een dag wat langer duurt.
Helemaal omdat we nog zonder licht zitten, begrijpelijkerwijs wil onze huurbaas gaarne een gesplitste meter voor zowel electra als gas dus dat betekent een behoorlijke omzetting.
Nu krijg je op zeer korte termijn moeilijk een elektriciën maar Jerry heeft er een gevonden die al eerder voor ons werk verricht heeft maar moet alles doen na zijn huidige werk bij zijn werkgever. Met andere woorden, even na 17.00 uur komt hij en gaat weer weg wanneer het donker wordt.
Maar zo als het er nu naar uitziet gaat het allemaal op tijd lukken.
Betekent wel dat we weinig in de avonduren kunnen doen dus overdag moet alles gebeuren.

Dat we niet stil hebben gezeten is donders goed te merken, het is al een paar maal gezegd en zeg het nogmaals, wat bewonder ik Daan van de Kamp. Die gozer gaat maar door en heeft voor alles een passende oplossing. Kan gerust zeggen dat zonder zijn inzet de streefdatum van 1 oktober in de knel zou komen. Neem het plafond bij het dansgedeelte, de huidige platen die er in zaten waren van zo’n belabberd niveau dat deze echt vervangen moesten worden, bij tussentijdse controle van het draagwerk kwam tevoorschijn dat de maten enigszins afweken van de gangbare maat.
Omdat een complete vervanging van het draagwerk geen optie was in verband met het budget is het toch gelukt om nieuwe plafondplaten op de kop te tikken zodat straks alles er gelikt uit komt te zien.

Met hulp van wat leden van Burning Heart is in een paar dagen een complete ondervloer gerealiseerd die dienst gaat doen als basis voor onze dansvloer.
In het zichtbare gedeelte van de beneden ruimte ligt op moment van schrijven een puike laminaatvloer die op wat plintjes na geheel klaar is.
Ook de trap na de eerste verdieping is geheel verandert, waren het in eerste instantie 2 trappen met een bordes nu prijkt er een trap die Linia Recta omhoog gaat. Met nog een goede week te gaan komt er licht aan de horizon en ben ik er van overtuigd dat het een bijzonder fraaie 2de sportschool, Ladies Only, en een net zo’n fraaie dansschool, Dance Dance Dance gaat worden met een bijzonder gemotiveerd stel van leraren.

Donderdag 22 september is ook het rooster bekend geworden van onze nieuwe afdeling.Niet alleen Daphne en Jerry hebben overuren gedraaid en doen ze nog steeds ook een bijzonder groot compliment naar onze webmaster René Taling die een ontzettende bak werk in zéér korte tijd verzet heeft.

Genoeg over de voortgang van Burning Heart 2, ook in onze huidige vestiging is er wat aan het veranderen. De huidige lichtbakken worden vervangen door Ledverlichting. Zoals jullie zien gaan we met onze tijd mee door deze kostenbesparende vervanging.

Er staat nog een wervelend weekje te wachten voor alle betrokkenen bij onze realisering van Rise of an Empire en kan niet wachten om morgen weer aan de gang te gaan op Franciscusweg 351.
Nog even geduld en dat wordt er verder gegaan met korte instructiefilmpjes van onze leraren.
Geloof het of niet, moest ik eerst Jeremy, Noëll, Twan en anderen achter hun broek aan zitten voor het maken van dit soort filmpjes, die overigens zeer goed bekeken worden, nu zijn de rollen omgedraaid en krijg ik regelmatig verzoeken van ons leraren voor het maken van nieuwe fimpjes.
U begrijpt dat momenteel mij de tijd ontbreekt voor het maken van deze onderhoudende instructie-filmpjes maar zodra alles draait op onze nieuwe vestiging sta ik weer in de startblokken.
Overigens zaterdag 1 oktober op onze open dag Franciscusweg 351 fungeer ik als foto- en cameraman om alles op beeld vast te leggen en zoals jullie van mij gewend zijn zeer snel op o.a. Facebook te presenteren.

Tot de volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen