skip to Main Content
Gratis proefweek

Fitness Update

Fitness, dumbell, Burning Heart

Het is het midden van de week en heb eigenlijk nog geen idee wat ik in de aankomende blog moet vermelden. Ben ook bang dat het een korte blog gaat worden. Wat positief is zijn de weersvooruitzichten van aankomende week, er wordt heerlijk lenteweer voorspeld dus ga mijn balkonnetje schoon maken voor aankomende tijd. Vanaf vrijdag ben ik 10 dagen oppas opa voor de tweeling van Daphne en Jerry. Wordt pendelen tussen mijn huis en Jerry zijn huis want die gaat met zijn oudste dochter en vriendje plus Daphne 10 daagjes genieten.
Na eerst New York vlug bekijken gaat de reis verder naar Guatemala in Zuid Amerika.
Dus mijn slaapplek is het huis van Jerry waar ik ga proberen de Twins in toom te houden. De meiden zijn ondanks hun jonge leeftijd al behoorlijk zelfstandig maar een opa op de achtergrond lijkt me wenselijk ?


Ochtendmis aankomende tijd

Doordat zowel Jerry als zijn vaste vervanger Abman aankomende zondag niet aanwezig zijn wordt de ochtendmis voorgezeten door iemand anders. Wie dat gaat zijn is nog onbekend maar ongetwijfeld zal een bekwaam iemand de ochtendmis leiden.


Viking run

Viking Run 2018, Dojo Burning Heart

Afgelopen zondag de lijst gemaakt van de 90 deelnemers en die doorgemaild naar de organisatie. Best een klus omdat men o.a. ook vroeg naar het e-mailadres en de geboortedatum. Nu heb ik het e-mailadres voor iedereen als info@burning-heart ingevuld en wat betreft de diverse geboortedatums maar lopen gokken.
Het is anders ondoenlijk om continue te switchen tussen ledenlijst en vragenformulier van de Viking Run.  Mocht er informatie komen van de organisatie via info@burning-heart zal die uiteraard doorgespeeld worden naar de deelnemers. Ook gaan we weer proberen om de deelnemers tickets e.d. op voorhand te bemachtigen zodat deze in de bus uitgereikt kunnen worden.
Deelnemers die niet met de bus meegaan krijgen de tickets op het parcoursterrein van de Viking Run. Wens iedereen op voorhand een bijzonder geslaagd evenement en duim voor lekker weer.

Vanaf aankomende zaterdag trainen voor de VIKING RUN!! Iedere zaterdag 09:00 uur tot 10:00 uur. Beginnen beneden voor de deur met hardlopen en komen allemaal onderdelen aan bod net zoals in de run! Top voor de conditie en voor iedereen. Alles olv Marco de Viking specialist!!


Parkeren bij de dojo

Het viel ons de laatste tijd op dat met name overdag ons parkeerterrein overvol is. Nagenoeg elk gebouw op industrieterrein Kerkelanden is gekocht of verhuurd en vanwege het feit dat er weinig parkeergelegenheid is voor deze bedrijven wordt elk leeg plekje ingepikt.  Daar zijn we bij Burning Heart ook achter gekomen. Nu is het parkeerterrein rondom de dojo eigen terrein en geldt er een wegsleepregeling dus ben ik vroeg in de ochtend gaan posten om inzicht te krijgen wie er zijn auto neer zet. Mede door het feit dat de Tomin groep sinds kort het parkeren op hun eigen terrein heeft verboden, zoekt hun personeel, en dat zijn er nogal wat, elk leeg plekje op en dat rond de klok van zeven uur, zo ook op ons terrein. Begonnen met een briefje tussen de ruitenwisser met een nette doch dwingende tekst dat we hun auto’s gaan weren op ons terrein. Volgende stap nadat ik geconstateerd had dat men daar lak aan had gaan posten vroeg in de ochtend om hun persoonlijk aan te spreken. Niet iedereen die ik hierover aansprak kon begrip op brengen voor mijn argumenten. Meest gehoord antwoord, ik moet toch ergens parkeren, mijn antwoord, parkeer overal maar niet op ons eigen terrein omdat we zelfs onze parkeerplekken nodig hebben. Werd niet door iedereen in dank afgenomen maar zorgde er wel voor dat ze van ons terrein afgingen, vaak mopperend maar diegene die mij een beetje kennen weten hoe ik dan reageer ? Benieuwd hoe dit verder gaat want we maken echt gebruik van de wegsleep regeling. Parkeren in de avond is geen probleem al moet je soms een stukje lopen.


Fitness nieuws

Fitness update! De 55 en 60 kg dumbells zijn besteld alsmede een extra drukbank en 3 olympische stangen. De platte ‘normale’ drukbank is erg populair en het wordt drukker dus nodig. Wil al een maand de fitness omgooien maar is zooo druk geweest bij Otopoets dat het er maar niet van komt. Het eerste wat ik ga doen wanneer ik terug kom is de fitness herindelen.

Tot de volgende blog
Dick

Andere blogartikelen