skip to Main Content
Gratis proefweek

Fitness: Hip Thruster en meer!

Al meerdere keren gememoreerd maar wat vliegt de tijd toch, het is weer blogtijd. Zie nog steeds op de bewakingscamera’s dat personen de deur vanuit de binnenkant openen voor bezoekers die zonder pasje voor de toegangsdeur staan.
Kan het niet dikwijls genoeg zeggen schijnbaar maar doe dit alsjeblieft niet, men behoort een pasje te gebruiken of telefoon waar de toegangscode opstaat om binnen te gaan.
Weet, het lijkt zogenaamd lullig maar de scanner zit niet voor niets op de deur.
Leg het nogmaals een keer uit, door te scannen weten wij wie binnen is en kunnen bij calamiteiten het aantal aanwezigen op dat moment overleggen aan eventuele diensten die daar om vragen! Ook de personen met een proefweek worden, wanneer ze zich melden aan de balie geregistreerd. Voor deze proefweek mensen geldt wel dat men enkel kan sporten wanneer men zich gemeld heeft aan de balie, in het weekend is na bepaalde uren de balie gesloten en kan men logischerwijs ook niet sporten. Dit wordt hun verteld bij afgifte proefweek kaart. Ook zie ik nog teveel mensen die zonder handdoek met hun bezweten lichamen op bankjes liggen.
Gebruik van een handdoek lijkt me toch logisch!

Berichten op Facebook:
21 oktober gaan we meedoen aan de Spartan race! Inschrijven aan de bar tot 1 september en dan geef ik iedereen op die mee wilt doen. Kosten 6 km 60e en 13 km 80e. Als me meer dan 10 deelnemers inschrijven 10 prct korting. Het is niet goedkoop maar schijnt een erg gave run te zijn!! Vanaf vandaag ligt er lijst achter de bar. Locatie: Kennemermeer 25 IJmuiden.

Nog een bericht van Jerry, dag ervoor
Dus ik til gister ff de nieuwe Aqua Bag op met Jeremy en klap weer vol door m’n rug. Vanmorgen kruipend uit m’n waterbed maar een heeeele drukke poetsdag voor de boeg dus eiwitshake samen met 2 Ibuprofen, een Oxycodon Autobindo en een Oxycodon Lannacher met morfine en heerlijk verlengde afgifte. Tijdens de lunch dit alles herhaald en wat een top top topdag heb ik!!!!! Beetje steken in m’n lever en licht stoned hele dag maar topomzet en amper last van m’n rug!! Loving da chemical life!!! 😜 😜 😜

Vers van de pers: Hip Thruster
Mooie kwaliteit Hip Truster besteld! Komt september binnen. Ook kwaliteit handvaten voor Cable Cross, stepbankjes en zo’n schuine trampoline om Medicine Balls tegenaan te gooien nieuw besteld, oude is overleden.

Vervolg historie Dojo Burning Heart

In de tussentijd werd er volop reclame gemaakt en melden de eerste personen zich als lid van onze Dojo. Het les schema kreeg gestalte en er werd aangevangen met les geven.
Het ledental dat in het begin hoofdzakelijk uit vrienden bestond werd al vlot aangevuld met zogenaamde buitenstaanders en de Dojo raakte al snel gevuld tijdens de lessen van Noël en Mezieres
Een tijd lang werd er naast het kickboksen ook tweemaal per week aan paaldansen gedaan, de deelneemsters kregen les van de toenmalige kampioene van Nederland. Het grote struikelblok werd op een gegeven moment de afstand welke de lerares telkens moest afleggen. Ze woonde zo’n kleine driekwartier van onze Dojo en om op de franciscusweg te komen moest ze telkens de A12 heen en weer wat betekende bijna altijd file. Vanwege de geringe groei van onze paaldansen groep werd op een gegeven moment besloten om deze op te heffen.
Volgende stap in de nog jonge geschiedenis van onze Dojo was de nieuw toegevoegde les..Yoga. Herinner me nog die mooie rode doeken waar de dames op lagen tijdens het oefenen van deze vorm van sport of eigenlijk mag het geen sport heten. Geen idee onder welke noemer Yoga valt. Maar ook deze yogalessen waren geen lang leven beschoren, in het begin volop enthousiasme maar allengs ebde door allerlei oorzaken de belangstelling af en werd ook ditmaal het besluit genomen om deze vorm van ontspanning in de ijskast te plaatsten tot een nader moment. Een korte periode werd er in onze Dojo ook Zumba lessen gegeven maar deze tak van dansen heeft net als de voorgaande probeersels kort geduurd.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen