skip to Main Content
Gratis proefweek

Fitness apparaten

Was me het weekje wel op de Dojo, zaterdag de nieuwe Fitness apparaten over verhuisd van Hill-coating naar Burning Heart, dinsdag de nieuwe Dumbells binnen gekomen en de aankondiging van een Dojo enkel voor de dames. Daarnaast typisch voor Nederland een mini hittegolf.

Fitness
Afgelopen donderdagochtend zijn de Fitness apparaten al vroeg naar Hill-coating gebracht om een fris en nieuw kleurtje te krijgen. Rond halt tien belde Jerry me met de vraag of ik naar de Loswal kon komen om wat bankjes te demonteren in verband met het spuiten van de apparaten. Hijzelf zag daar geen tijd voor vanwege de grote drukte bij Otopoets.
Kwartiertje later meldde ik me bij hem om welgemoed aan de gang te gaan. Was nog nauwelijks begonnen toen de eigenaar naar me toe kwam om te zeggen dat niet enkel de leren bankjes maar alles van rubber weggehaald moest worden omdat de apparaten in een oven gingen tijdens het proces met een temperatuur van 180 graden.
Dat was even schrikken maar verstand op nul en aan de gang.
Doordat Jerry de volgende week op vakantie zou gaan was er afgesproken dat alles zaterdagochtend klaar behoorde te zijn. Had al snel in de gaten dat dit niet zou lukken omdat het een behoorlijke klus was dus werd broer Marco, die een weekje vrij was, er bij gehaald.
Samen druk geweest met demonteren en vrijdagochtend lag het laatste apparaat uit elkaar.
Zaterdag vroeg de Fitness apparaten opgehaald en naar Burning Heart gebracht. Arno Nikkels zou ons helpen de apparaten opnieuw in elkaar te zetten. Ook René Taling, Angel Milenov en Jasper Heystee boden hun diensten aan maar gaandeweg werd duidelijk dat deze klus ingewikkelder was dan voorzien.
Na rijp overleg 2 monteurs geregeld die dinsdag het werk af zouden maken.
Op de afdekplaten na die opnieuw gespoten moeten worden, helft van de platen is zwart zoals de bedoeling was, andere helft van de platen is rood dus deze zijn opnieuw naar de spuiter.
Jerry geniet momenteel van een welverdiende vakantie dus is uiteraard niet op de Dojo, weet uit ervaring inmiddels dat hij en alleen hij de vernieuwde indeling op zich mag nemen dus zal de eerste weken de aanblik van de Fitness ruimte een beetje rommelig overkomen.
Geeft mij wel de tijd om rustig de apparaten blinkend schoon te maken en wanneer de overgespoten platen terug zijn te monteren.

Dumbells
We misten sinds enkele tijd wat Dumbells in de Fitness, met name de zwaardere jongens, maar sinds dinsdag zijn deze weer keurig aangevuld. Ab heeft alles uitgepakt en keurig op gewicht in het rek geplaatst. Heb wat foto’s daarvan geschoten en een filmpje gemaakt om via facebook Jerry daarvan in kennis te stellen. Ab een compliment gegeven over de keurige rangschikking van de Dumbells.
Nog geen 15 uur later was het weer een puinhoop. Werd zelfs aangesproken door een sporter die de suggestie gaf om op de zijkant van het rek overeenkomstige nummers te plakken.
Nu staat op alle zijden van de Dumbells het gewicht aangegeven dus lijkt me het plakken van nummers overbodig. Ook Jerry vindt dat niet nodig dus mensen……werk a.u.b. een beetje mee en ruim na gebruik de Dumbells op en leg ze netjes op hun plek terug.

Ladies Only
Waarschijnlijk al gelezen of in de wandelgangen gehoord, er komt een nieuwe dames sportschool Burning Heart bij mits de gemeente groen licht geeft. Wanneer het een en ander in kannen en kruiken is bericht ik via mijn blog hier uitgebreid over.
Ook het zomerrooster is ingegaan en er verandert niet zo heel veel. Via de site kunt u deze veranderingen lezen.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen