skip to Main Content
Gratis proefweek

Finishers Viking Run 2018

Viking Run 2018, sportschool Burning ~Heart

Tijd voor weer een normale blog zoals jullie van mij gewend zijn. Vorige blog stond in het teken van de onverwachte en pijnlijke gebeurtenissen aangaande mijn poes. Laatste update daar omtrent, na een gesprek met de dierenarts is de conclusie dat er geen kijk op is hoelang het beestje nog pijnloos voort kan leven. Kan kort zijn maar ook nog wat langer, hou zijn gedrag goed in de gaten en wanneer ik echt ga merken dat zij afwijkend gedrag ga tonen ik contact met de dierenarts opneem. Momenteel eet mijn poes nog goed, gaat regelmatig op haar bak zitten voor haar behoefte, m.a.w ze gedraagt zich vrij normaal.

Lange tijd in twijfel gezeten, ga ik wel of niet mee naar de Viking Run. Als ik s ’morgens opsta voel ik direct hoe het ervoor staat met mijn been, is het te doen of wordt het een dag dat alles wat moeizamer verloopt. Afgelopen zaterdag, Viking run dag, voelde het gelukkig redelijk aan dus besloot om mee te gaan naar Wijchen. Blij dat ik dat besloten had want ondanks dat ik de dagen erna een gevoel in mijn been had of hij van beton was volop genoten van deze schitterende dag.
Zie een kort verslag van deze happening.


Terugblik op de Obstacle Viking run te Wijchen Nijmegen.

Vroeg in de ochtend aanwezig op de dojo want onbekend wanneer de eerste Vikingloper aanwezig zou zijn, had het kunnen weten, Bikkel tezamen met zijn moeder arriveerden als eerste. Al snel was de bar bezet met koffiedrinkers en voldoende hulp bij het uitreiken van de speciale shirts en enkelbanden voor de run. Even in mijn piepzak gezeten of de bus wel kwam, arriveerde een kwartier te laat, opgewekte stemming en druk babbelend op reis naar de Viking Run 2018 in Wijchen. De rit verliep voorspoedig en na een kleine anderhalve uur bereikte we onze bestemming. Doordat op voorhand iedereen zijn toegangsbewijs in handen had probleemloos door de controle en op weg naar een voor ons bekend plekje aan het parcours.
Sommige druk rekkend en strekkend, andere nonchalant heen en weer drentelend, wachten we de start af. Precies 12 uur ging de groep van Burning Heart van start, de meeste 13 kilometer. Gelukkig voor mij waren de leukste attracties binnen loopafstand en precies op tijd stonden we bij de waterschommel alwaar Jerry zijn kunsten als filmer kon uitleven. Had wat moeite om het glibberige heuveltje op te klimmen dus camera aan Jerry gegeven. Alleen maar lachende gezichten op film gezet terwijl ze kopje onder gingen, de een hoestend en proestend, de ander stoer en vastberaden. Daarna wat beelden van de glijbaan geschoten, moeite om mensen te herkennen doordat ik tegen een felle lucht moest kijken.
Met name onze trainer Jeremy leuk op beeld vast kunnen leggen en ontdekte zowaar jerry die uiteraard de glijbaan niet links liet liggen. Hij deed niet mee aan de run vanwege het risico een blessure op te lopen maar moest de glijbaan af. De terugreis was gepland om 16.30 uur en rond 17.00 uur vertrokken we naar huis. Al met al wederom een zeer geslaagde dag met gelukkig geen blessures, al hadden sommige gelijk last van spierpijn.
Wil je de dag meebeleven, kijk op onze pagina Media voor een impressie.


Boekjes optreden Dance zijn binnen

Het nadert met rasse treden, de einde seizoen voorstelling in theater Gooiland. Om het een en ander luister bij te zetten heeft onze grafische ontwerper een bijpassend boekje ontworpen waar de te uit te voeren dansen uitgebreid staan beschreven. In totaal 22 keer komen onze dansers in actie en het beloofd op voorhand een fantastisch optreden te worden.
Dance3, eindvoorstelling Gooiland


Jeugd present op gala’s

Aanstaande zaterdag doen Sam, Ayoub, Chris en Kiki mee op het Youth open championship voor de Nederlandse titel in sportcentrum de Galgenwaard in Utrecht. Zondag geven Phillip, Duncan en Jamie acte de préséance bij het poule sparren future champs. Een soort demo waarbij de deelnemers voorzichtig kennis maken met eventuele wedstrijden. Dit vindt plaats te Wijk bij Duurstede.

Tot mijn volgende blog,
Dick

Andere blogartikelen