skip to Main Content
Gratis proefweek

Fijne Kerstdagen

Kerstdagen, buring Heart, Dojo, Sportschool

We naderen mijn 100ste blog, volgende week is het zover. Kan het me haast niet voorstellen, weet nog als de dag van gisteren toen ik de opmerking maakte tegenover Jerry en René dat het wellicht een idee zou zijn om een blog te gaan schrijven met daarin wekelijks het reilen en zeilen van Dojo Burning Heart.
Sportschool Burning Heart was en is een dynamisch bedrijf wat genoeg stof oplevert om hier een wekelijks verslag van op te maken. Na overleg met René, onze grafische ontwerper, gekozen voor een herkenbaar ontwerp wat wekelijks de aandacht zou trekken. Nooit kunnen bevroeden dat ik zoveel trouwe volgers zou krijgen.
Gemiddeld lezen zo’n 1500 personen mijn blog met een hoogtepunt van 3600 lezers! Een gigantisch aantal voor mij waar ik nooit op gerekend had bij aanvang van het schrijven van de blog. Gebruik de blog ook om, onder andere er op te wijzen, dat men persoonlijk moet scannen, iets wat nog steeds niet iedereen doet al is het misbruik afgenomen nadat er een vermelding op de toegangsdeur te lezen is. Door middel van registratie van de bewakingscamera’s sommige leden een laatste waarschuwing gegeven want scannen is verplicht!!! De 100ste blog gaat er iets anders uit zien maar verklap niets ?

Bioscoopbezoek voor de jeugd
Aankomende zaterdag, 23-12, gaan de jeugdleden van dojo Burning Heart vanaf 10 jaar naar de bioscoop om de film Star Wars te gaan zien. We vragen deze jeugdleden om met de fiets te komen en graag om 11.00 uur omgekleed klaar te staan voor een zoals jerry het omschrijft, LOL LESSIE. Verleden jaar zijn de allerkleinste aan de beurt geweest, nu dus de wat oudere jeugd. Het ligt in de bedoeling om op de fiets naar de bios te gaan, de jongste deelnemers kunnen meerijden per auto met een van de begeleiders. Je hoeft niet in de wedstrijdgroep te zitten dus iedereen vanaf 10 jaar tot 15 jaar is welkom, uiteraard betaald Burning Heart het bioscoopkaartje en eventuele versnaperingen.

Mutsen voor winterweer
Sinds kort verkopen we aan de balie zwart gekleurde mutsen met ons logo erop geborduurd. Voor de luttele prijs van 10 euro hoef je geen koud koppie meer te hebben. Zou niet te lang wachten om zo’n fraaie muts te kopen want de vraag er na is enorm. Er lopen al behoorlijk wat personen rond met dit hoofddeksel en ben bang dat het binnenkort een Ccollecters Item gaat worden.

Toegangsdeur
Zoals vermeld in mijn vorige blog over het nieuwe systeem om de 24 uurs druppel te gebruiken kan ik melden dat deze omzetting naar behoren werkt. Op dit moment zijn er ruim 60 omzettingen gedaan dus de vaart zit erin, op de toegangsdeur staat vermeld hoe te handelen. Na de omzetting dient men de druppellezer op de deurstijl te gebruiken. Het omzetten kan nog tot eind januari 2018.

Openingstijden kerstdagen
Tijdens beide kerstdagen is de Fitness/Crossfight ruimte toegankelijk voor ook niet leden, beide ruimtes zijn vanaf 09.00 uur tot 18.00 uur geopend. Een leuke gelegenheid om je vriend(in) eens kennis te laten maken met sportschool Burning Heart. Eerste kerstdag zijn er geen activiteiten op onze Dojo, 2de kerstdag is er de gebruikelijke ochtendmis.

Opbergrek schijven Fitness.
In navolging van de Crossfight-ruimte staat er vanaf heden een opbergrek voor gewichten betreffende de Deadlift. Exact zo’n rek staat er reeds in de Crossfight-ruimte en wij zijn zeer tevreden over het gebruik hiervan dat er besloten is om zo’n rek ook te plaatsen in de Fitness. Nu maar hopen dat men de schijven daadwerkelijk plaatst, na gebruik Deadlift, in het rek. Het is weer een stapje verder naar een opgeruimde Fitness vloer.

Nieuwe Website.
Afgelopen tijd heel wat foto’s geschoten voor onze vernieuwde website. De huidige foto’s waren een beetje achterhaald en dat past niet bij Burning Heart. De laatste tijd voornamelijk gefilmd op de dojo maar momenteel wat meer toegelegd op het maken van treffende foto’s, een klus wat met een veeleisende Jerry niet mee valt. Op onze vernieuwde site wordt elke sport die beoefend wordt op de Dojo onder de loep genomen met elk 2 foto’s per item. Met ons huidige aanbod zijn dat aardig wat pic’s ? Lastig was het om foto’s te maken voor Ladies Only, de dames die daar sporten willen privacy en uiteraard respecteren we dat. Heb dat opgelost door wat dames die op onze Dojo sporten mee te nemen naar Ladies Only om daar geschikte foto’s te maken. Het is toch een geheel andere zaal en dito aankleding.

Rest mij nog om iedereen die mijn blog leest fijne kerstdagen te wensen en hou de 100ste blog in de gaten!
Dick

Andere blogartikelen