skip to Main Content
Gratis proefweek

Fight Cancer

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Deze week is er een van de categorie dat niet alles gaat zoals je het wenst. Sinds kort aan een gigantische klus begonnen, alle leden en dat zijn er onderhand best wat, opnieuw invoeren in ons nieuwe ledenbestand t.b.v de incasso.
Momenteel loopt de incasso nog apart van het systeem wat Epass ons biedt echter om dat over te hevelen moet er bij elk lid het juiste Iban-nummer ingevoerd worden.
Daarnaast het tijdstip van aanvang, in ons geval is dat op 30 augustus gezet.
Ook het soort abonnement moet aangepast worden.
Zo’n 20 pagina’s met op elk blad ruim 50 leden die stuk voor stuk aangepast moet worden.
Gemiddeld per lid 14 klikken met mijn muis in diverse velden alvorens het knopje opslaan is bereikt.
Daarnaast zijn de aangeleverde leden door Jerry vaak wat afwijkend dan in ons nieuwe bestand, voorbeeld: de naam Wijnen, die kan op verschillende manieren geschreven worden, Weinen, Wynen, Weyen, Weijnen. Als ik geluk heb is het direct raak maar de gehele week door is het vaak de laatste optie. Helemaal met Marokkaanse of Turkse namen is het soms echt een legpuzzel.
Per blad komen er gemiddeld 8 streepjes in plaats van vinkjes te staan en dan is de enigste optie samen met Jerry de aanmeldingsformulieren tevoorschijn te halen en via dat blad te achterhalen wie er bedoeld wordt. Een klusje die per blad zo’n half uur in beslag neemt.
Hoor jullie denken waarom doe je het dan maar als de klus eenmaal geklaard is weegt dat niet op tegen de huidige manier. Een groot voordeel is alleen al het verwerken van de storneringen die elke maand plaats vinden. Nu is Daphne een kleine dag bezig deze te achterhalen, dan moeten de bewuste leden handmatig geblokkeerd worden en daarnaast via een sms of belletje of mail op de hoogte gebracht worden dat men geblokkeerd staat op de Dojo.
In het nieuwe systeem wordt men automatisch geblokkeerd bij een stornering en gaat ook automatisch een mailtje naar bewuste persoon.
Een gigantisch voordeel ten opzichte van de huidige verwerking.
Omdat Jerry 2 zaken runt, Otopoets en Burning Heart, en Daphne naast haar Personal Training een gezin heeft van 5 personen met 3 opgroeiende meiden heb ik aangeboden deze klus te klaren.
Tussendoor kwam nog een ander klusje deze week, 80 deelnemers aanmelden voor de Fishermanfriend Strongman Run, men wil voornaam, achternaam en geboortedatum weten. Dus weer naar het ledenbestand om die gegevens op te zoeken, wat bleek veel leden hebben geen geboortedatum ingevuld dus stond er telkens 1-1-1990, de standaard invulling.
Had geen zin om deze personen elk na te bellen dus gewoon wat ingevuld bij geboortedatum.
Kortom een week die niet bepaald vlekkeloos verliep maar we gaan opgewekt door met het invullen van de juiste gegevens.

Fitnessapparaten
Donderdag 14 juli zijn de gekochte apparaten van Dick Vrij voor de aanvulling van de fitness ruimte opgehaald en direkt doorgebracht naar de firma die deze gaan moffelen zodat ze er puik uit komen te zien. Wanneer alles mee zit worden ze zaterdag afgeleverd bij Burning Heart.
Nu maar hopen dat de lift toereikend is om ze naar boven te krijgen en we niet teveel moeten sleutelen om dat voor elkaar te krijgen.

Fight Cancer
Nog even terugkomen op de Fishermans Friend Run te Hellendoorn. Sinds kort is er bekend geworden dat Dojo Burning Heart deze run heeft aangegrepen om Fight Cancer te sponseren.
Door het initiatief van een lid van ons, Maeva Lageba, die met alles in haar vecht deze vreselijke ziekte te overwinnen, worden allerlei acties gehouden om zoveel mogelijk geld binnen te harken.
Via onze prachtsite is alles te volgen, kijk bij www.burning-heart.nl/maeva/ en je blijft op de hoogte van de gang van zaken. Deze pagina is vanaf begin volgende week online.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen