skip to Main Content
Gratis proefweek

Erik Ouwerkerk

Trouwe lezers van mijn blog, begin met wat persoonlijke gegevens die per direct zijn ingegaan. Omdat ik van provider ben veranderd, al een tijdje geleden, heb ik mijn e-mail adres aangepast in sixtydick@gmail.com. Wil je mij vanaf heden om wat voor reden ook een mailtje sturen gebruik dan voornoemd adres.
Tevens is mijn telefoonnummer gewijzigd met directe ingang,
nieuwe nummer is 06-83165892.
Wilde in eerste instantie dit nummer niet vermelden maar aangezien dit nummer voor noodgevallen in de Fitness-ruimte vermeld slaat heb ik dat toch maar gedaan.
Tot zover mijn persoonlijke boodschap.

Fitness ruimte
Niet alleen zijn er wat veranderingen in de persoonlijke sfeer ook op de dojo is er wat veranderd. Vanaf afgelopen dinsdag staat er in plaats van een Laptop een Desktop, dit vanwege het feit dat er regelmatig complicaties waren met de scanner op Fitness-ruimte. Deze Scanner was via allerlei noodgrepen op een usb poort aangesloten maar is nu gelukkig op de juiste manier, een com poort, aangesloten. Elke verandering werkt niet gelijk heb ik wel ondervonden, zo kregen we om 02.00 uur dinsdagnacht een automatische Update van Windows en dan wordt de computer weer opgestart na de Update maar niet alles liep vlekkeloos, de scanners werden niet mee opgestart. Wat inhield dat er niemand vanaf die tijd naar binnen kon.
Hoop heen en weer gebel met Epass maar uiteindelijk is nu alles zo als het hoort. Daarnaast was het slot van de buitendeur ook kapot zodat de druppels niet werkte, deur maar constant van het slot gehad om onze 24 uur service toch door laten gaan.
Ook dit euvel is gelukkig weer opgelost en nu maar hopen dat alles gaat zoals het hoort.

Erik Ouwerkerk
Vanaf aanstaande zaterdag om 12.00 uur geeft Erik Ouwerkerk een uur les sparren voor boksers. Deze les is toegankelijk voor zowel leden als niet leden, kickboksers zijn ook van harte welkom.

Wel geldt de regel: respect voor elkaars niveau, de Sen en de Gym.

Roosters
Ik krijg de laatste tijd nog wel eens de vraag of er geen rooster beschikbaar is, mijn antwoord is steevast; kijk even op onze site, burning-heart.nl. Wanneer u boven aan de rij het kopje rooster aanklikt ontvouwt zich een overzichtelijk geheel van onze lesuren gerangschikt per dag. Nu zijn er de laatste tijd wat veranderingen gaande dus het kan voorkomen dat deze lijst niet helemaal compleet is maar we streven er naar om dit rooster regelmatig aan te passen. Net onder het woordje rooster vindt u ook de lessen van Dance, Dance, Dance en Ladies only.

A Night to Remember
27 november vindt het gala “a Night to Remember” plaats in het Dudok gebouw. Het belooft weer een spektakel van de bovenste plank te worden. Diverse sporters van Burning Heart zullen op dit gala hun beste beentje voor zetten. Op onze Dojo zijn kaarten a raison van € 30,00 verkrijgbaar voor dit evenement, wel graag contant afrekenen.

Tot de volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen