skip to Main Content
Gratis proefweek

Gebruik Epass

Het is wederom zo ver, donderdag m.a.w. Blogdag. Realiseerde het niet zo maar moest even kijken op mijn computer bij welke blog ik aangeland ben. Nummer 69, stiekem best een klein beetje trots dat ik bijna de zeventig blog neer gepend heb. En dat zonder ook maar één week over te slaan. Herinner het me als de dag van gisteren dat ik het idee opperde om een wekelijkse blog te schrijven over het reilen en zeilen op onze Dojo. Ik maakte deze opmerking tegenover Daphne en Jerry die vanaf het begin direct enthousiast waren. In mijn stoutste dromen geen idee dat mijn blog tot aan heden een trouwe reeks volgers bevat van zo’n 2500 lezers gemiddeld, iets wat onze webmaster, mij meerdere malen bevestigd heeft. Hij kan exact zien hoeveel personen mijn blog lezen.

Sportdag
Vandaag was ik de ochtend te vinden op het kunstgras veld van voetbalvereniging het Gooi gelegen aan de Beresteinseweg. Burning Heart had een uitnodiging ontvangen om als sportschool aanwezig te zijn op een sportdag georganiseerd voor alle groepen 8 van de Hilversumse scholen. Het was de tweede maal dat wij hieraan onze medewerking verleende en ditmaal had het een apart tintje omdat de Twins van Daphne en Jerry er ook bij waren. Op voorhand waren de weerberichten van dien aard dat er buien verwacht werden en omdat ik als filmgek uiteraard er een verslagje van wilde maken reuze benieuwd was hoe het zou uitpakken. Het leek me een mooie gelegenheid om de drone mee te nemen maar dat kan alleen wanneer het droog is. Begin van de ochtend vielen er best veel spatjes regen maar al vlot klaarde de lucht op en werd het nagenoeg droog. De Drone heeft daarom boven het sportveld gevlogen en was de inleiding van het filmpje wat op facebook te zien is. We waren trouwens met best een groot aantal trainers, naast Jerry en Abman waren er twee stagelopers bij die zich nuttig gemaakt hebben en zo weer wat ervaring konden opdoen. Persoonlijk prima vermaakt en wat ik van onze trainers vernam de kinderen ook.

Epass
Het kon eigenlijk al vanaf het begin maar we hebben er nooit aandacht aan besteed, drank en dergelijke betalen met de app van Epass. Als je in je Epass App naar profiel gaat kan je via IDEAL geld op je bar tegoed zetten en hiermee gewoon betalen met je pas of naam. Het besteedde bedrag wordt direct van je tegoed afgeschreven en de barmedewerker kan gelijk zien wat er nog op je pas aan tegoed staat. Een perfect systeem wanneer je geen geld of betaalpasje bij je hebt, je weet aan poffen doen we bij Burning Heart niet, deels door administratieve redenen, deels door gezeur achteraf!

Vikings
Het komt langzaam dichterbij, de Obstacle Viking Run en van onze kant zijn de t-shirts besteld. De kleur is felrood geworden met witte opdruk, lijkt me weer prachtig voor de groepsfoto. Denken jullie wel aan de conditie, totaal onvoorbereid lijkt me geen optie. De ervaring van afgelopen jaar toen iedereen bij elkaar bleef, en daardoor telkens een bepaald rustpunt automatisch optrad bij verschillende obstakels is ons prima bevallen en voor mensen met een wat mindere conditie is deze loop hierdoor goed te doen. Mijn persoonlijke conditie is van dien aard mede door mijn blijvende stoornis in mijn rechterbeen dat Jerry en ik op zoek zijn naar een mobiel apparaat. Omdat het parcours nagenoeg te volgen is via een breed fietspad heeft dat meerdere voordelen, 1- ik kan jullie tijdens de run volgen, 2- ik kan naar hartenlust filmen. Moet nog in contact met de organisatie maar wil uiteraard onze drone mee nemen. Neem b.v. het modderbad, prachtig toch omdat vanuit de lucht te kunnen filmen. In eerste instantie hopen op droog weer want dat is een vereiste om te kunnen filmen, zeker met een drone.

De sporters die overdag onze Dojo aandoen hebben het best gemerkt, de elektrische installatie wordt nagekeken en daar waar nodig aangepast c.q. verbeterd. Daardoor is het mogelijk dat het licht of de loopbanden tijdelijk uitgeschakeld zijn, we vragen jullie begrip voor deze noodzakelijke aanpassing.

Bedankt voor het lezen van mijn blog welke ditmaal zonder een zeur item is gegaan.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen