skip to Main Content
Gratis proefweek

Een paar dingen!

Burning Heart, fitness, stairmaster

Maar weer eens achter mijn computer gekropen om mijn wekelijkse blog te schrijven. Het is 31 mei, een dag die in mijn geheugen gegrift staat en wel om de volgende reden. Precies 50 jaar geleden ben ik op die gedenkwaardige dag in het huwelijk getreden en net zoals nu was het een zonovergoten dag, weliswaar iets minder warm maar werd een dag om nooit te vergeten. Wat is dat ondanks soms zware tijden onvoorstelbaar snel gegaan.
Op de dojo gaat alles zijn gangetje en langzaamaan merk je dat de vakantietijd aan gaat breken.
De airco’s draaien op volle toeren en kunnen de diverse ruimtes nauwelijks fris houden, wat mezelf betreft mag het best een paar graden minder worden. Ondanks wat onweersbuien koelt het maar weinig af, mijn flat ligt op het zuiden dus heb de ganse dag de volle zon op mijn balkon staan.Nu kan ik best tegen de warmte maar je zal me weinig tot niet op mijn balkonnetje vinden momenteel. Gelukkig heb ik geen last met slapen, als ik in bed stap ben ik zo in dromenland.


Vikingrun Nijmegen.

Deze week de definitieve deelnemerslijst door gemaild naar de organisatie met de allerlaatste aanpassingen. In totaal hebben 91 personen zich aangemeld.Als, weliswaar korte, voorbereiding op deze run is er vanaf deze zaterdag om 9.00 uur Marco Langereis aanwezig om als looptrainer te fungeren.Het ligt in zijn bedoeling om in de buurt van onze dojo de komende 3 zaterdagen hard te lopen.
Hij wilde al eerder beginnen maar door werkzaamheden is dat niet doorgegaan maar voor geïnteresseerde staat Marco 3 zaterdagen klaar.


Paar dingen

Ideeën/ klachten bus wordt veel gebruik van gemaakt, mijn dank daarvoor! Niet alles kan in 1 keer maar heb lijstje wat afgewerkt wordt. Gedaan al: 55 en 60 kg dumbels, extra drukbank, weegschaal, hoge kraan. Besteld korte bokszak en nieuwe buikbeschermer voor padswerk, inmiddels binnen! Zitten veel top suggesties bij, een paar oerdomme ?, en een paar onmogelijke maar over algemeen helemaal top! Wil graag ‘ One Fam’ ook waarmaken.
Vader Dick de Jong is de afgelopen 3 nachten in de gym geweest om mensen eruit te gooien of te waarschuwen. Ivm Ramadan is druk ‘s nachts maar misbruik is geen millimeter speling voor. Benadruk dat 98 prct zich hier geweldig aan houdt hoor!! Top… Altijd paar en deze worden eruit gezet direct.
Komen nieuwe lessen bij! Hit trainingen va half juni. 30 min non stop vol gas individueel en nog paar leuke lessen. Sommigen gaan eruit.
29 juni gaan de kids voor kickboks certificaat 2! En de nieuwe voor 1. Ook gaan we de opzet kids trainingen aanpassen. Meer verdeling onder level en leeftijd.
Shirts run zijn besteld, dit jaar frisse kleur groen met witte letters! Met dank aan de Shirtfactory van Lucien & Joyce
1 november hebben we het pand van totaalglas dus flink in de verbouwing. Betekent dat de kleine dojo net zo groot wordt als de fitness ruimte en wat we beneden gaan doen zijn we nog niet uit. Wat zeker is is dat het er alleen maar leuker op wordt!!
Voor nu genoeg info! Ab en ikkie gaan morgen naar Bellator om er bij te zijn als
Nederlands trots Mousasi olv Bert Kops de wereldtitel gaat pakken!! Ben reuze benieuwd want ben natuurlijk UFC fan van het eerste uur maar Bellator heeft zo’n ontwikkeling meegemaakt dat niveau aardig gelijk aan het worden is. Wijsneus 50 cent is er ook bij zag ik op Insta want die heeft held Rampage uitgedaagd, een onmogelijke klus! Maar garandeer je als hij er is dat ik selfie met hem plaats morgenavond of anders maakt Ab een foto dat zijn bodyguard mij dubbelvouwt! Het is 1 van de 2 opzeker…
Osu!
Aldus een bericht van Jerry op Facebook afgelopen week.


Future champs Wijk bij Duurstede

Zondag 27 Mei is het weer tijd Future Champs poolsparring bij René Sports in Wijk bij Duurstede. Dit is een semi-contact evenement voor beginners en gevorderden onder de 18 jaar. Alle deelnemers zijn winnaar en uit elke pool kiezen we 2 talenten van de dag. Dit is een vorm van samen trainen waarbij de meest technische vechters worden beloond. Respect voor elkaar staat deze dag hoog in het vaandel. We trainen op de mat en niet in een ring. Laagdrempelig en ook leuk voor ervaren vechters. Staan er 2 toppers tegenover elkaar dan mag er wat steviger geknokt worden natuurijk.
Deze aankondiging was te lezen op de facebooksite van René Sports.
Een delegatie van jeugdleden van dojo Burning Heart heeft hieraan deelgenomen en het er bijzonder succesvol van af gebracht. Kiki en Sam bleken na afloop tot winnaars uitgeroepen te zijn en bovendien talent van de dag. Een fraai resultaat en de kids hebben een bijzonder leuke dag beleefd. Mede door onze trainers Salih en Kervin die de kids begeleidt hebben. Normaal zou Jeremy ook van de partij geweest zijn maar die was verhinderd.
kickboksen jeugd Burning Heart


Stairmaster Gauntlet 8

Vers van de pers

Een STAIRMASTER!! Ondanks velen verzoeken deed ik het nog steeds niet ?. Want die krengen zijn echt duur! Maar hofleverancier Fitness Result van Nino Duijzer helpt ons een handje en zet er 1 neer tegen een schitterende matsprijs. A offer i can’t refuse… Bedankt man! Waardeer enorm….

Tot mijn volgende blog,
Dick

Andere blogartikelen