skip to Main Content
Gratis proefweek

Dumbells

Donderdagavond m.a.w. tijd om mijn wekelijkse blog neer te pennen.
Soms heb ik ruim van te voren diverse artikeltjes in mijn hoofd die geschikt zijn om in mijn blog te vermelden, andere donderdagen heb ik geen idee waar ik over moet schrijven maar gaandeweg komt de inspiratie als vanzelf.

Laatste nieuws Obstacle Run
Begin met nogmaals aandacht te schenken aan komende zaterdag, voor velen onder de deelnemers de uitdaging van het jaar: De Obstacle Run te Nijmegen.
Het “bussie” is zo ver ik weet geregeld dus gaan we rond de klok van tien vertrekken vanaf Dojo Burning Heart. Het aantal dat met de touringcar meegaat ligt rond de 40 personen incluis sommige personen die onze helden komen aanmoedigen.
Voor de zekerheid geïnformeerd bij de organisatie van de Obstacle Run, belangrijk omdat ik zoveel mogelijk op film wil vastleggen, maar nagenoeg het hele parcours is te voet te volgen.
Er is zelfs bij een stand een plattegrond te verkrijgen van de diverse afstanden die men gaat afleggen
Persoonlijk ben ik reuze benieuwd hoe mijn been het houdt, dat blijft letterlijk en figuurlijk een struikelblok maar heb mijn zinnen er op gezet zoveel mogelijk te filmen en dan graag van onze eigen leden. We gaan wel zien waar het schip strand.
Omdat ons gehele trainersgilde ook van de partij is en een eventuele vervangster Sam van Doorn een eigen bootcamp heeft a.s. zaterdag worden de reguliere lessen gegeven door Mourad.
We zijn nog bezig om iemand te vinden voor de Crossfightles, mocht dit niet lukken dan komt deze voor één keer te vervallen.
Het weer ziet er op voorhand voor de zaterdag goed uit, rond de 20 graden en geen regen van betekenis maar het blijft Holland.
Neem in ieder geval lekker zittende kleding mee, ook voor na de run dan maken we er een onvergetelijke dag van.

Goed nieuws
Volgende wat ik op mijn blog kwijt wil is dat vanaf September er drie maal per week les gegeven wordt voor Moslima’s. Daar was veel interesse voor en Jerry heeft op dit verzoek positief gereageerd. Doordat wij neerlaatbare schermen hebben die de mat geheel afsluiten en er via onze oude ingang, huidige entree van Folkert Rikkert de Koe, apart naar binnen kunnen en er tevens een ruime kleedgelegenheid voorzien van 2 douches en toilet is, was dit snel voor elkaar.
Reacties op Jerry zijn bericht hierover op Facebook waren onverdeeld positief.

Dumbells
Laatste bericht op blog 23 alweer betreft een aanpassing in de fitnessruimte. Sinds enkele weken ligt er een extra dikke mat van rubberen tegels voor het Dumbells rek. In de praktijk bleek deze extra mat aan de kleine kant dus is deze vergroot. Deze mat was nodig omdat sommige sporters de Dumbells uit hun handen lieten vallen op de harde betonnen vloer. Hierdoor raakte verscheidene Dumbells zo beschadigd dat deze vervangen moeten worden. Uiteraard worden wij niet blij van deze vervanging, kost aardig wat duiten weer maar is niet anders. Waar ik ook niet blij van wordt is soms de chaotische aanblik van gewichten rond de Deadlift. Gewoon hier en daar neergegooid, stom genoeg geen foto van genomen want het was werkelijk geen gezicht. Doordat deze hoek moeilijk te zien is op de camera gaan we de stand van betreffende camera aanpassen zodat er wel duidelijke beelden van komen en we de mensen kunnen aanspreken die hier in de toekomst een rommeltje van maken. Het is toch zo’n kleine moeite om na afloop van je oefening de vloer netjes achter te laten. Kan dit niet genoeg zeggen, vindt dit een onderdeel van de oefening en in mijn ogen doodgewoon!!!!

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen