skip to Main Content
Gratis proefweek

Duchenne spierdystrofie

We naderen het einde van de week dus tijd voor mijn blog.
Allereerst wil ik jullie wijzen op een post op Facebook van Jerry enige dagen geleden waar hij een oproep plaatst om zondagochtend 5 juni zijn les te volgen t.b.v.een goed doel Duchenne spierdystrofie, vandaag is de datum verandert naar 19 juni, zijn exacte tekst:

“We pakken nog één heel goed doel voor de zomer!! Duchenne spierdystrofie is een redelijk onbekende ziekte maar wel een hele erge. Een lief lid van ons kent een jongetje met deze ziekte en probeert op verschillende manieren geld binnen te halen om mensen met deze ziekte Duchenne spierdystrofie te helpen en wij gaan zeker ons steentje bijdragen. Mijn zondagochtend les kost 19 juni 10 euro pp!! Ik weet dan dat al de helft van de zakken gevuld zullen zijn en graag, heel graag!, hoop ik dat de andere helft ook komt!! Als we 100 zakken vullen hebben we 1000 euro … Als de omstandigheden het toelaten zal het lieve jongetje met deze ziekte er ook bij zijn.
Dus!! kom op en prik deze datum ( 19 juni ) vast in je agenda..”

Viking Obstacle Run
Ter voorbereiding op de Viking Obstacle Run hebben een aantal meiden geregeld dat we op vrijdag 20 mei terecht kunnen bij Flevonice in Biddinghuizen ( Dronten). Aanvang van deze run is om 17.30 uur en sluit om 19.00 uur. Mochten er mensen zijn die hier graag aan mee willen doen, inschrijven aan de bar, kosten € 15,00.
Voor verdere informatie: www.flevonice.nl

24/7
Zoals bekend zijn we per 1 mei 24 uur open gegaan op de Fitness/Crossfight en moet zeggen dat tot nu toe alles zonder noemenswaardige voorvallen is verlopen. Uiteraard zijn er floepers die toch zonder druppel proberen binnen te komen na de reguliere openingstijd maar weet ik ben zo scherp als een mes en constateer alles. Dus mensen met een druppelaar, laat geen andere personen binnen al vragen ze het nog zo lief. Het is voor jullie en onze veiligheid dat alles ordentelijk verloopt.
Nog een puntje van kritiek en dat geldt niet alleen voor de zogenaamde druppelaars, mensen ruim na afloop van je Work-Out de gebruikte spullen op. Ik weet wij hebben dat al zo vaak gevraagd maar nog steeds zijn er mensen die alles achter hun kont laten liggen. Het is toch een wezenlijk onderdeel van je oefeningen om je spullen op te hangen en of ruimen, het werkt voor iedereen een stuk prettiger.

Airco
Wellicht is het opgevallen de laatste dagen, de nieuwe airco doet voortreffelijk zijn werk.
Wel wil ik jullie er op wijzen om wanneer de airco aanstaat de ramen dicht te houden zodat de temperatuur behaaglijk blijft. Dit geldt ook voor de Crossfight ruimte.

Instructiefilmpjes
Krijg behoorlijk wat positieve reacties op de Instructiefilmpjes die sinds enkele weken via onze website te bekijken zijn. Eens per week laat ik via onze trainers een item de revue passeren en ga nu aan de tweede reeks beginnen. Best een beetje trots op de zgn. kijkcijfers die ik regelmatig ontvang van onze webmaster René. Het ligt in de bedoeling om een speciaal item aan te maken op onze website waarop deze instructiefilmpjes te zien zijn. Nu staan ze nog onder het kopje videogalerij onder aan de hoofdpagina van Burning Heart.

Pinksteren
Verder staat Pinksteren weer voor de deur en zijn de weersvoorspellingen van dien aard dat het geen campingweer gaat worden.
Onze openingstijden zijn:
1ste Pinksterdag gesloten.
2de Pinksterdag 10.00 uur zak-en conditietraining, verder gesloten!!!

Fitness en Crossfight om 8.00 uur open, en voor de druppelaars uiteraard 24 uur.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen