skip to Main Content
Gratis proefweek

Dojo Tourbus

Het is wederom tijd voor mijn wekelijkse blog. Ik begin met te vermelden dat de Obstacle Run op 11 juni te Wijchen door Jerry geboekt is en we een bevestiging van deelname hebben gekregen.
In totaal gaan er 54 personen mee waarvan de overgrote meerderheid voor de 13 km. run gekozen heeft. Het ligt in de bedoeling dat er een Tourbus geregeld gaat worden zodat we gezamenlijk richting Nijmegen afreizen. Zodra hier meer over bekend is zullen de deelnemers bijtijds ingelicht worden.
Verder kan ik u melden dat ik mijn filmcamera meeneem en dat Jerry een Go Pro camera omdoet zodat we zoveel mogelijk op beeld vast kunnen leggen. Denk dat ik van te voren eens polshoogte op het terrein ga nemen om te kijken waar en hoe ik bij de verschillende obstakels kan komen want wil zo veel mogelijk filmen van jullie.
Tevens wil ik jullie er nogmaals op wijzen deze Obstacle Run niet te onderschatten. Op moment is Noël Twight bezig een crossfightles te bedenken die gericht is op dit evenement, uiteraard zonder water maar toch….

Muziek
Wellicht hebben jullie het gemerkt, de muziekboksen zijn geplaatst in de Fitness en Crossfight ruimtes, het ligt in de bedoeling dat ze aankomende week operatief zijn.
Er wordt een passende Playlist gemaakt met allerlei soorten muziek die geschikt zijn voor deze ruimtes. Deze Playlist zal regelmatig vernieuwd worden zodat er genoeg variatie zal zijn.

Ook staat vanaf nu het eerste instructiefimpje op de site van Dojo Burning Heart.
Eens per week zal deze serie uitgebreid gaan worden met filmpjes over Kickboksen, MMA, Boksen, Crossfight, Fitness en Judo. De eerste filmpjes zijn reeds opgenomen en ik hoop dat deze nieuwe rubriek veel bekeken gaat worden via de site van Dojo Burning Heart.

Het initiatief van mister Dojo, Jerry de Jong, om onze jeugd vanaf 4 jaar tot en met 11 jaar te trakteren op een film in een heuse bioscoop is goed ontvangen.
Binnen een week zijn er al meer dan 25 aanmeldingen ontvangen dus dat gaat een succes worden.

Scanners
Nog een mededeling van technische aard , aankomende week komen de scanners binnen waarmee je via je mobiele telefoon kan scannen. Hoe het een en ander er uit gaat zien is voor ons ook gissen maar we zijn verzekerd van deskundige hulp, Marcel Godijn. De man die de camera’s geïnstalleerd heeft en de huidige scanners geplaatst heeft. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de vooruitgang wat betreft de scanners.

Schotland
Persoonlijk ben ik vanaf zaterdag tot en met dinsdag niet op de Dojo, ga samen met Jerry een lang weekend naar Schotland. We hebben een trip geboekt naar het Whiskyeiland bij uitstek, Islay.
Ben al meerdere keren in dat prachtige land geweest maar nog niet naar dit eiland waar alles whisky ademt.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen