skip to Main Content
Gratis proefweek

Dojo feitjes en weetjes!

Hallo beste mensen, het is weer donderdag dus Blogdag. Wanneer mijn blik afdaalt naar mijn andere scherm zie ik de beelden van onze camera’s en met name in de Fitness wordt menig zweetdruppel geproduceerd. Er gaat bijna geen uur voorbij zonder personen waar te nemen. Was vanochtend even op de Dojo en tot mijn vreugde constateerde ik dat de bezettingsgraad tijdens Jeremy zijn ochtend zak- en conditietraining fiks bezet was.
Doet mij altijd veel genoegen om dit waar te nemen. Waar ik wel even bij stil wil staan, een enkele keer krijgen we klachten over de toiletten. Nu moet u weten dat deze ruimtes meerdere keren per dag gecontroleerd worden en zo nodig opgefrist maar u moet ook beseffen dat we geen toiletdame of heer in dienst hebben zoals bij grote bedrijven waar een permanente controle aanwezig is. Mocht u dus wat tegenkomen meld het a.u.b. bij een van onze medewerkers zodat we het terstond in orde maken. Wat mij wel opvalt is het gigantische gebruik van toiletpapier. Voorbeeld; afgelopen zaterdagochtend vulde ik de voorraad toiletpapier aan in onze Dojo met 7 volle rollen, zegge en schrijven er lag de volgende ochtend nog maar 1 aangebroken rol en dan te bedenken dat de Dojo omstreeks 13.00 uur afgesloten is. Mijn vermoeden is dat men de rollen als handdoek gebruikt.

480 Trainer
Hij was een aantal weken buiten gebruik maar na een grondige renovatie en het nodige spuitwerk is onze 480 trainer weer tiptop in orde. Hij is waar het kon gespoten in Burning Heart rood en de voor en achter schermen zijn maagdelijk wit. Wil u er wel op wijzen dat gebruik van deze prachtmachine enkel op afspraak en in overleg met een van onze medewerkers mag plaats vinden.

Ramadan
De Ramadan is weer voorbij en wil een compliment maken aan de gebruikers van onze 24 uur service aangaande de Fitness ruimte. Jerry had een speciaal tarief ingesteld voor de Ramadan en menig gebruiker van andere sportscholen hebben hier gebruik van gemaakt.
Tot mijn grote genoegen heeft iedereen zich aan de vooraf gemaakte afspraak gehouden en ondanks verscherpte controle hebben zich geen incidenten voorgedaan die noemenswaardig waren.

Max
De ochtendmis voor Max mag wel een succes genoemd worden, door absentie van Jerry nam Jeremy de honneurs op meer dan uitstekende wijze waar. Ook zag ik nog menig biljet de pot ingaan, echter de opbrengst van deze collectie moet ik u nog schuldig blijven want Abman had het deksel zo verlijmd dat er geen beweging in te krijgen was, ondanks verwoede pogingen. Uiteraard laten wij het opgehaalde bedrag nog aan u weten.

Theater Gooiland
De kaartverkoop van onze seizoenafsluiter van de dansschool in Theater Gooiland loopt meer dan bevredigend. Ruim 350 kaarten zijn op moment van schrijven verkocht dus wilt u voor 10 euro de speciaal voor deze gelegenheid ingestudeerde dansen zien, schroom niet en ga even langs de dansschool waar nog kaarten verkrijgbaar zijn. Het gebeuren vindt plaats op woensdag 12 juli te 18.00 uur.

Dit zijn weer de feitjes en weetjes van afgelopen week van Dojo Burning Heart.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen