skip to Main Content
Gratis proefweek

Dojo Burning Heart

We naderen het weekend weer dus tijd voor wat hersenspinsels aangaande Dojo Burning Heart. Begin met een terugkijk op het seminar van afgelopen zaterdag.
Als er één Seminar geslaagd is dan is het wel die van Alistair Overeem bij Dojo Burning Heart.
Zo’n kleine anderhalf uur duurde de sessie en was na afloop reuze benieuwd hoe de deelnemers dit seminar ervaren hadden. Niets anders dan enkel positieve geluiden en antwoorden op mijn vraag hoe men deze les van Alistair Overeem gevonden had.
Jerry was er zelf niet bij, accu opladen voor een paar dagen, maar nog tijdens de les belde hij mij over hoe en wat het ging met Alistair. Kon hem vertellen dat alles prima verliep en dat men genoot van de wijze lessen van mister Overeem. Het zoveelste geslaagde evenement bij Dojo Burning Heart.

Kleding Viking Obstacle Run
Vandaag, donderdag 2/6, is de kleding binnen gekomen bij Dojo Burning Heart aangaande de Viking Obstacle Run in Nijmegen. De kleding ziet er top uit dus komen we perfect als één groep op de locatie aan.
Als ik jullie een tip mag geven, neem voldoende droge en afhankelijk van het weer kleding mee want geloof me, kort geleden deed mijn familie mee aan een soortgelijke run in Amsterdam en heb de foto’s gezien hoe ze er uit zagen. Een en al modder en smurrie maar ze hadden het als ongelooflijk plezierig ervaren. Dat is ook de bedoeling van onze Viking Obstacle Run in Nijmegen, naast de prestatie moet het een onvergetelijke middag worden.
Heb geen idee over het parcours en of ik het met mijn camera kan volgen maar dat zien we wel ter plekke. Ga er alles aan doen om zoveel mogelijk op beeld vast te leggen, in ieder geval een mooie manier om mijn laatste aanwinst, een ongelooflijk handige en zeer mobiele camera, DJI cosmo genaamd, uit te proberen. Hopen dat het weer mee zit dan komt alles wel goed.

De BoxMaster
Kon mijn oren nauwelijks geloven maar vrijdag 3/6 wordt de lang verwachte BoxMaster geïnstalleerd bij Dojo Burning Heart. Na vele toezeggingen en beloftes blijkt het dan eindelijk te gebeuren.
Deze BoxMaster is werkelijk een welkome aanvulling voor de Crossfight ruimte.
Kan je vertellen dat weinig sportscholen zo’n apparaat in hun ruimte hebben staan maar Burning Heart zou Burning Heart niet zijn om deze pracht machine aan te schaffen.
Naast de Jacobsladder hebben we weer een blikvanger in huis.

Kickboksen met Twan
Speel al een tijdje met de gedachte om wat beelden te maken voor beginnende kickboksers.
De aanwas bij Dojo Burning Heart groeit maar door en daar zijn veel nieuwelingen bij op het gebied van Kickboksen. Aan de balie krijgen wij veel opmerkingen als “ wil graag eens een Kickboksles volgen maar heb geen idee over hoe en wat”. Men heeft dan wel eens gehoord over b.v een Low Kick maar wat dat precies inhoud is algebra voor de meeste beginners.
Uiteraard wijzen wij ons trainersteam op deze beginners en die proberen dan om zoveel mogelijk aandacht te geven maar met vaak een volle mat is dat niet altijd gemakkelijk.
Wijs deze beginners altijd om de les van Twan Cornellissen op zaterdag 11.00 uur proberen te volgen.
Twan is bij uitstek geschikt om beginners wegwijs te maken in de edele Kickbokssport.
Samen met Twan ga ik diverse korte filmpjes opnemen om de beginselen van het Kickboksen te laten zien. Heb nog geen idee hoe deze er uit gaan zien maar Twan kennende komt dat best voor elkaar.
Hou jullie op de hoogte wanneer het een en ander gemaakt is.

Videogalerij
De videogalerij op onze website is afgelopen week op een overzichtelijke wijze aangepast en voorzien van nieuwe (oude) beelden.
Zo is er momenteel een blokje van 9 diverse seminars van de afgelopen tijd.
Door op een afbeelding te gaan staan zie je over welk Seminar dit gaat. Ook de wekelijkse instructie filmpjes van mijn hand zoals Kickboksen/MMA, Judo, Kids en Crossfight/Personal Training zijn op een fraaie wijze onder gebracht in diverse blokken.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen