skip to Main Content
Gratis proefweek

Dojo Burning Heart

Je begrijpt dat ik deze blog open met een terugblik op de Viking Obstacle Run van afgelopen zaterdag, een dag met een gouden randje. Werkelijk iedereen, deelnemer(ster) of meegereisde toeschouwer heeft een zogenaamde “perfect day” meegemaakt in Wijchen.
Even na tienen vertrokken we met de dubbeldekker van Wijdenmeren Tours in gezelschap van een miezerig regentje maar hoe dichter we bij het einddoel kwamen hoe meer het weer opknapte en een bleek zonnetje aan de hemel verscheen om allengs meer te gaan schijnen en op een paar momentjes na de gehele dag bij ons bleef.
Onze “Big Boss” van de dojo kwam een beetje in mineur aan in de ochtend, had last van een blessure aan zijn bovenbeen, en had plat gezegd de pest in dat hij enkel voorbestemd was als toeschouwer.
Echt weer wat voor mij liep hij te mokken maar nadat ik op hem ingepraat had besloot hij toch maar snel naar huis te gaan en sportkleren op te halen, had gezegd dat je bij elk obstakel waar je je been wilt ontzien gewoon langs de bewuste hindernis kon lopen om het traject te vervolgen.
Naderhand bleek wat een doorzettingsvermogen die zoon van mij had want werkelijk elke hindernis heeft hij genomen en met succes het einddoel bereikt, net zoals alle deelnemers van Dojo Burning Heart.
Wil hier toch ook even stilstaan bij de prestatie van mijn kleindochter Chloë, stiekem tussen onze deelnemers gezet en zelfs die voor sommige angstig ogende glijbaan genomen en dat met een leeftijd van 11 jaar. Voelde me na afloop best wel trots op onze deelnemers maar Chloë in het bijzonder. We besloten deze geweldige dag met een bezoek aan MacDonalds en rond de klok van 21.00 uur arriveerden we op ons thuishonk, Dojo Burning Heart.

Stoere vrouwen sporten
Wil jullie nog even attent maken op een medelid van de dojo, Ruth Krooshof die net als ik wekelijks een blog schrijft, en deze week in het zonnetje is gezet door: Stoere vrouwen sporten.
Een citaat uit dit interview:

Obstacle runs of prutraces waren voor mij niet weggelegd. Ik was niet alleen te zwaar, maar had ook niet het vertrouwen dat ik het fysiek aan zou kunnen. Hoe anders is dat nu! Zonder twijfel schrijf ik me in voor dergelijke evenementen. Het maakt me heel blij dat ik dit nu allemaal kan, dat ik alles kan geven in een training en niet hoef te twijfelen aan mezelf. Het geeft me een enorme boost, ik doe dingen waar ik nooit van had kunnen dromen.”
Haar blog over de Obstacle run kan je lezen op www.fitfatfine.weebly.com

19 juni
Wil jullie aandacht vragen voor aankomende zondag wanneer Jerry zijn reguliere les geeft.
Op facebook al heel wat keer gepromoot en Jerry zijn laatste post luidt:

(Nog 1 voor de zomerperiode!!! Aankomende zondag kost mijn training 10,00 euro pp en dat tientje gaat naar een heel goed doel!! Marjon Kappé zet zich erg in voor deze dramatische ziekte en wij gaan haar helpen het potje te vullen. Het jongetje in de rolstoel van de foto is nu 10 jaar en waarschijnlijk komt hij zondag zelf ook. Het is een druk jaar geweest met een hoop dingen maar vraag jullie om massaal te komen zondag 10:00 uur!! Daarna volgt de zomerperiode, iedereen lekker op vakantie en geen gekkigheid voorlopig.. Wie niet kan maar wel een tientje wilt doneren, ik zet vanavond al een pot neer. Maar ook dit is One Gym One Fam lieve vrienden, zo’n ziekte kan ook jullie overkomen of je kinderen, dus als je met een heerlijk uur sporten en 10e een verschilletje kan maken dan moet je dat zeker doen.)
Het goede doel betreft de ziekte Duchenne spierdystrofie.

Fisherman’s Friend Strongmanrun
Vers van de pers dit nieuwe bericht van dojo Burning Heart:
Te enthousiast over afgelopen zaterdag en ik niet alleen!! Daarom pakken we er nog 1 deze zomer.. Zelfde verhaal, ik schrijf ons als groep in en bij genoeg mensen pakken we weer een bus!! Lijst ligt morgen achter de bar, volgend weekend schrijf ik iedereen in dus zsm opgeven.. One Gym One Fam!!

Het betreft de Fisherman’s Friend Strongmanrun op 3 september te Hellendoorn.
Uiteraard volgt verdere informatie zo snel mogelijk.

Tot mijn volgende blog

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen