skip to Main Content
Gratis proefweek

Doerak

Had een blog in mijn hoofd die ik een extra tintje wilde meegeven vanwege blog no. 125. Best een mijlpaal en nooit kunnen bevroeden dat ik zo ver zou komen. Echter een voor mij triest gebeuren heeft roet in het eten gegooid. Begin deze week kreeg ik te horen dat mijn poes haar beide nieren zodanig zijn aangetast dat er maar een remedie voor handen is en haar pijnloos laten inslapen.

Zal zo’n 2 jaar geleden zijn dat ik het verzoek van Daphne kreeg om aan gezinsuitbreiding te doen. Er was een nestje poesjes geboren op de Kolhornseweg en op een na waren de beestjes geplaatst. In eerste instantie had ik daar geen oren na gezien mijn leeftijd maar door de overredingskracht van Daphne en haar dochters overstag gegaan en het laatste poesje meegenomen naar mijn flat. Al snel bleek ik een juiste beslissing genomen te hebben en werden we onafscheidelijke maatjes.
Was in het verleden echt een hondenliefhebber en meerdere honden in huis gehad echter mijn flat vind ik geen plaats voor een grote hond want die hebben ruimte nodig. Voordeel van een poes ten opzichte van een hond is dat een poes stukken minder afhankelijk is van b.v. uitlaten. Een kattenbak voor zijn behoeften en een etensbakje en drinkbak zijn de enige dingen die een poes nodig heeft.Meerdere keren de kat van Jerry te logeren gehad en na wat gewenning ging het prima tussen beide beesten, kon met een gerust hart de deur uit gaan. Het heeft maar 2 jaartjes mogen duren want binnenkort moet ik mijn poes laten inslapen voordat ze onnodig pijn gaat lijden. Nooitgedacht dat ik me zo zou hechten aan dat beestje.

Een wat andere blog dan jullie van mij gewend zijn maar wilde mijn emoties tonen op deze manier. Volgende blog gaat weer over Burning Heart en dan als hoofdschotel de Viking Run die dan achter de rug is.


Viking Run Busreis

Even voor de goede orde, de dubbeldekker naar Cuijk in verband met de Viking Run vertrekt a.s zaterdag om 09:00 uur  vanaf onze parkeerplaats.
Wees op tijd want we wachten op niemand.

 

Tot mijn volgende blog

Dick

Andere blogartikelen