skip to Main Content
Gratis proefweek

Disco Proof

Disco Proof
Vandaag (donderdag) nagenoeg de gehele dag druk in de weer geweest, samen met Jerry, om onze dansschool Disco Proof te maken. Sinds enige tijd zijn er zogenaamde discoavonden met heerlijke discomuziek uit de jaren 70-80 enz. Om deze avonden tot hun recht te laten komen werd het tijd om de zaal op te pimpen door middel van Disco gerelateerde attributen zoals b.v. discobol, laser, moving heads en een rookmachine.
Woensdagavond, uiteraard na de lessen van Ladies Only, want mannen zijn niet gewenst, de bestelde spullen even uitgeprobeerd met een verassend leuk resultaat. Zoals geschreven de volgende dag gemonteerd.
Onze dank gaat uit naar Bart Hagedoorn die via zijn elektricien aansluitpunten gemaakt heeft zodat met een simpele knop de ganse boel in beweging wordt gezet. Zin om een keer mee te doen dames, kom langs en ervaar dit bijzondere uurtje! Ik weet het, onze dependance is Ladies Proof maar probeer zo snel mogelijk, als man, een leuk filmpje van deze les te maken zodat wie weet je over de streep wordt getrokken om deel uit te gaan maken van ons fantastische dansgebeuren.

Octagon
De vorderingen aangaande de Octagon verlopen prima en wanneer deze blog op facebook gaat kan ik melden dat fase 1, het verhogen en afwerken van het plafond geheel klaar is. Het resultaat mag er wezen, Daan van de Kamp met zijn tijdelijke maat Mark, hebben een puik stuk werk afgeleverd en dat op een enkel uurtje na, het spuiten van de koof, zijn alle Crossfight lessen gewoon door gegaan zonder een spatje hinder. De volgende fase is het creëren van extra ruimte d.m.v. het kantoor boven weg te halen net als de kast waar de drank, stofzuiger en andere dingen staan. Heb best even moeten slikken, net als Daphne die haar kantoortje kwijt raakt om de voorraad kast weg te zien gaan. Gelukkig komt er in de hal beneden, geïntrigeerd met de de trap, een nieuwe afsluitbare ruimte die broodnodig is voor de voorraad drank en de schoonmaakspullen. Het bestande kantoor, achter de bar, gaat indien nodig, dienen als Daphne en Bouke hun kantoor voor eventuele intake gesprekken en wat meer voor belang is. In het verleden liep iedereen, zelfs als de deur gesloten was, zonder blikken of blozen gewoon naar binnen wat bijzonder hinderlijk ervaren werd door voornoemde personen. Om dit tegen te gaan maak ik een duidelijk en goed zichtbaar rood licht aan de buitenzijde van het kantoor wat simpel te bedienen is zodat Daphne en/of Bouke niet gestoord worden. Geloof me wanneer dit geregeld is en men toch meent bij rood licht naar binnen te gaan krijgt men met mij te maken want het is niet alleen vervelend maar noem het zelfs onbeschoft. Haak hier gelijk op in want mijn blog is niet compleet wanneer ik geen punt van kritiek heb, kan me mateloos ergeren aan personen die zonder aanwijsbare redenen achter de bar zijn. De ruimte is al niet te groot en vaak moet je iemand gewoonweg aan de kant schuiven om aan de andere kant van de bar te komen. Vind dit echt bijzonder hinderlijk.

Nieuwe lessen
Er stond al iets te lezen op facebook middels een bericht van Jerry, er gaan lessen bijkomen. Te beginnen met Instant Defence welke ook op de maandagavond gegeven gaat worden. De populariteit van Mike zijn lessen is groeiende en door er een les bij te voegen hopen we dat de beoefenaars van deze best wel leerzame les tevreden zijn.

Crossfight
Nog een klein ding aangaande de Crossfight lessen, zeer binnenkort komt er een klimtouw te hangen naast de mooie poster van de Vikings. Daan heeft een soort van kooi gemaakt zodat men tot het plafond kan klimmen, best weer een leuke aanvulling op de bestaande apparaten.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen