skip to Main Content
Gratis proefweek

De Dominee

Wel eens eerder opgemerkt maar wat vliegt de tijd wanneer je lekker bezig bent.
We zitten alweer in Augustus maar voor mijn gevoel is het jaar net begonnen.
Op de Dojo loopt alles naar wens en verbaast mij telkens hoe druk het evengoed nog is ondanks dat het momenteel echt vakantietijd is.
Pendel deze week van mijn huis naar Jerry zijn onderkomen vanwege het feit dat mijn oudste kleinkind een weekje eerder uit Ibiza vertrokken is en haar niet alleen thuis wil laten.
Beetje privénieuws nu maar naar de gebeurtenissen op de Dojo waar tenslotte deze blog voor bedoeld is.

De Dominee
Aanstaande zondag is er op de Dojo een éénmalige les van Ad Donkerlo, ook bekend met zijn bijnaam “De Dominee”. Op Facebook begin van de week aangekondigd met een artikel die voorzien is van een foto gemaakt door onze webmaster René. Mag wel zeggen dat bewust artikeltje geslaagd is en was gezien de vele leuke reacties op deze aankondiging.
Dat Ad deze les serieus neemt kan ik bevestigen want “De Dominee” wil zelfs een heuse Playlist maken.
Geef je het maar te doen, voor het eerst in je leven een uur lang mensen entertainen met een zak- en conditie training. Zeg je eerlijk, ik doe het hem niet na.
Uiteraard wordt er een filmpje van gemaakt door mij en mensen die niet op beeld willen kunnen dat aangeven dan hou ik met monteren daar rekening mee. Dat geldt trouwens voor elke keer als je mij met de camera ziet lopen en je wilt niet in beeld komen, schiet me even aan en ik houd daar dan rekening mee. Van deze kant alle begrip wanneer men niet in beeld wilt komen.
Zal dit ook voorafgaand aan deze happening kenbaar maken.

Maeva
Aankomende zondag over een maand is het voor 82 sporters D-Day en staat de Fisherman Friend Strong Man Run op het programma. We gaan daar een grote happening van maken, bijzonderheden zoals de Touringcar en dergelijke, worden te zijner tijd op allerlei manieren kenbaar gemaakt.
Zoals jullie weten is deze Run gekoppeld aan de strijd tegen kanker, we willen zoveel mogelijk geld op halen voor nog steeds hoognodig onderzoek naar deze ziekte.
Een lid van ons, Maeva Lageba, die het afgelopen jaar aan den lijve heeft ondervonden wat een invloed en aanslag deze ziekte op je leven kan zijn heeft zich met hart en ziel ingezet om deze Run op allerlei manieren te doen slagen.
Op het 6 km. punt van het parcours staan een drankje, sportsnack e.d. op je te wachten zodat zich geen hongerklap bij de deelnemers van Burning Heart kan voordoen.
Deze versnaperingen zijn door verscheidene sponsoren aangeboden middels het niet aflatende werk van Maeva. Ook hier geldt dat bijtijds het een en ander kenbaar gemaakt wordt.
Op de Dojo ligt voor elke deelnemende sporter een schrijven met daarin informatie over privésponsering voor mensen uit je eigen omgeving aangaande de niet te onderschatten prestatie die je gaat leveren.

Een citaat uit deze brief:

“Iedereen kent wel iemand in zijn/haar omgeving die te maken heeft met kanker. Ik ben herstellende van kanker maar er zijn ook mensen die deze ziekte niet hebben overwonnen.
Met deze envelop kunnen jullie je persoonlijk laten sponseren door vrienden, familie en kennissen.
De deelnemer(ster) die het meest heeft ingezameld krijgt tijdens de loterijtrekking op 4 september bij Burning Heart een speciale verrassing!
Ik noemde het al, naast de sponsering is er een loterij met best aardige prijzen.
Voor deze prijzen ga naar www.burning-heart.nl/fight-cancer/ om te zien wat er tot nu toe te winnen is.

Een lot kost € 2,00 en zijn vanaf heden aan de balie van Dojo Burning Heart te verkrijgen.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen