skip to Main Content
Gratis proefweek

Dance, Dance The Run

Dance Dance Dance The Run
Best een hectisch weekje achter de rug op de Dojo, de laatste voorbereidingen van de Fisherman Friend’s Run en de voorbereidingen van de nieuwe afdeling van Burning Heart.
Begin met de Fisherman Friend’s run, a.s. vrijdag klim ik in mijn auto om de tickets op te halen in Nijverdal. Na veel geharrewar is het toch gelukt om de tickets vooraf te bemachtigen.
Kon enkel door persoonlijk op te halen dus Jerry en Daphne beloofd dat ik dat ga doen want beide zijn momenteel ongelooflijk druk met allerlei dingen. Dus als alles verloopt zoals gepland zijn de tickets vrijdag einde middag aanwezig op de Dojo. De onwijs leuke shirts zijn op het zelfde tijdstip in huis. Mensen die niet met de bus meegaan adviseer ik om de tickets af te halen op de Dojo, vrijdagavond of zaterdagochtend. Tot 12.00 uur ben ik zaterdagochtend persoonlijk aanwezig op de Dojo daarna ben ik niet meer bereikbaar want ook ik heb behoefte aan wat vrije tijd. Nogmaals niet buspassagiers zorg dat je je tickets in bezit hebt want het is geen doen om op de zondag wanneer de run plaats vindt je tickets te bemachtigen.
Ten overvloede, de bus vertrekt zondag 08.30 uur vanaf de Dojo, we verwachten dat de reis een kleine 2 uur duurt en de starttijd van onze groep is 11.25 uur. Wellicht verstandig om een lunchpakketje mee te nemen voor het geval je trek krijgt tijdens de busreis. Op 6 km. na de start van de run heeft Maeva geregeld dat er een tafel voor ons staat met drinken, chips en wat fruit. Na afloop van de run worden er 2 broodjes uitgedeeld aan de deelnemers. Wanneer je aanschuift aan de BBQ, eet niet teveel want we worden verwend. Denk wel aan drinken wat verondersteld wordt mee te nemen naar de BBQ.
Uiteraard hebben we geen invloed op de weersomstandigheden dus zorg dat je droge kleren bij je hebt. Mocht het tijdens de BBQ snertweer zijn dan gaan we gewoon binnenskamers.
Wens jullie een héél plezierige dag toe en hou het vaandel van Burning Heart hoog.

Dansschool Dance Dance Dance by Burning Heart
Na veel wikken en wegen is uiteindelijk de uitbreiding van Burning Heart een feit.
Naast de eerder aangekondigde dames sportschool gaan we ook van start met een dansschool die Dance Dance Dance by Burning Heart.
Dit alles gaat gebeuren op steenworp afstand van onze huidige locatie.
We staan in de startblokken om het huidige pand om te toveren in een ruimte Burning Heart waardig
De druk om alles te realiseren is vrij pittig, we hebben onszelf één enkel maandje gegeven om van het huidige pand iets unieks te maken en zijn niet eerder tevreden als we zelf vinden dat zoiets inderdaad het geval is. Wil je wat meer te weten komen kijk dan op onze site onder het kopje:

Dansschool Dance Dance Dance
Daar vind je o.a. een kleine uitleg van de weg er naar toe en tevens het rooster wat in eerste instantie gehanteerd gaat worden.
Sta echt te popelen om mijn steentje bij te dragen aan deze heerlijke uitdaging en geloof me het gaat ons lukken!!!

Check in
Mijn blog zou niet compleet zijn als ik ook niet nog wat te zeuren zou hebben.
Kan het niet genoeg herhalen maar sporters check a.u.b. in met je pasje of telefoon.
Zie dagelijks nog mensen simpel de controle ontlopen om wat voor reden ook. Spitsuur is het voor deze personen met de leswissel. Vaak zijn onze medewerkers met iemand bezig en zie dan personen gewoon door lopen zonder in te checken. Het is voor U en voor ons van het grootste belang om te weten wie er binnen is. We kunnen ook zo’n soort zwembad poortje maken met een draaihek maar daar zijn we de sportschool niet na, hou het gezellig en check gewoon even in.
Mocht je om wat voor reden je pas of telefoon niet bij de hand hebben, meld het even aan de balie zodat we je handmatig in kunnen loggen.
Het gebeurt boven ook nogal eens dat iemand van binnen uit de deur opent, doe dit a.u.b. niet!
See you next time,
Dick

 

Andere blogartikelen