skip to Main Content
Gratis proefweek

Crossfight / Octagon

Kan wel stellen dat deze week voorspoedig voorbij is gegaan. Je hebt wel eens van die dagen dat alles mee zit, op de last van mijn rug na is dit zo’n week geweest. Afgelopen dinsdag is de basis van de Octagon geplaatst in onze Dojo. Een ijzeren frame die in delen naar boven is gebracht en ter plekke aan elkaar gelast.Firma Brouwer heeft puik werk geleverd tot nu toe, bijzonder vlotjes stond het frame op zijn plek. Een dag later was het de beurt aan Daan van de Kamp om de houten vloer te leggen. Het was even ondervinden of Daan kon verstaan met één laag maar nadat Mister Dojo himself de vloer uitgetest had besloten we om er een 2de laag overheen te plaatsen omdat de vering van dien aard was dat dit ons verstandiger leek. Kostte wel weer extra geld maar voorkomen is beter dan genezen in dit geval. Moet er niet aan denken om naderhand de boel opnieuw te doen. Het wachten is nu op het afmaken van de Octagon wat gepland staat op aankomende week.

Crossfight / Octagon
Voordat we aan deze klus begonnen was er best wat twijfel of alles goed zou uitpakken qua ruimte. Omdat Jerry beslist de maximale afmetingen van een Octagon wilde hebben en zijn vrouwtje op voorhand best wel haar bedenkingen had aangaande zijn beslissing om een Octagon te plaatsen. Na plaatsing van deze ring kunnen we stellen dat het een en ander positief uitgevallen is. Zeker na het opnieuw indelen van de Crossfight ruimte.
Zo is het metalen rek van plaats veranderd en dat alleen al heeft een zee van ruimte opgeleverd. Ander bijkomend voordeel is dat men zich zelf kan bekijken in de spiegel tijdens de oefeningen. In de hoek waar het geraamte nu staat wordt de huidige spiegelwand dubbel zo groot. We kregen wel eens commentaar dat er te weinig spiegels in de Crossfight ruimte zijn. Nu is deze ruimte omgeven door ramen dus dat verklaart dat er nauwelijks ruimte voor een spiegel is Echter in de hoek wordt nu een raam weggewerkt en komt daar de uitbreiding van de spiegelwand. De loopbanden zijn op een na in een aparte ruimte gezet waar wel een wand uit spiegels gaat bestaan. De derde loopband gaat onder andere gebruikt worden tijdens de Parcourlessen. Het ligt in de bedoeling om boven de 2 loopbanden in de aparte ruimte een T.V. te plaatsen zodat er voldoende afleiding is tijdens het loopwerk.
De 480 trainer staat ook in dezelfde ruimte als de loopbanden maar is niet bestemd voor algemeen gebruik. Alleen op afspraak en in overleg mag dit apparaat gebruikt worden.

Dance Dance Dance
Deze week actief geweest bij Dance 3, afgelopen zaterdag wat beelden geschoten van het klasje wat aan peuterballet doet. Werkelijk bijzonder aandoenlijk wanneer je de meisjes in hun roze balletpakjes onder leiding van Manon hun oefeningetjes ziet doen. Filmpje wat hier van gemaakt is kan je terug zien op de site van Dance 3, vandaag een promo maken van zo’n 15 seconden voor een facebook campagne. Later in de week wat beelden geschoten van het nieuwe discodansen wat kort geleden geïntroduceerd is bij Dance 3. Mocht zowaar wat opnames maken bij de dames en geloof me wat is deze dansvorm aanstekelijk. Had de grootste moeite om mijn camera stil te houden want de muziek die ze draaien is ohh zo lekker, het is dat ik lichamelijk niet meer kan maar zou zo mee willen doen.

Strong Viking Edition
Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn, a.s. maandag opent de inschrijving van het koningsnummer van de momenteel zo populaire runs, Strong Viking Water edition !!! Datum 18 juni. Afgelopen jaar de eerste en naar mijn bescheiden mening ook de leukste run die we met zo’n 60 personen gedaan hebben. Het ligt in de bedoeling om wat eerder aanwezig te zijn zodat er voldoende tijd is om na de Run feest te vieren. Ook is het de bedoeling om met een tourbus naar Wijchen te gaan zodat iedereen een biertje of iets dergelijks kan drinken na afloop.
Bijzonderheden volgen nog!

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen