skip to Main Content
Gratis proefweek

Chloë


It’s time again, heb me van de bank gesleept naar mijn toetsenbord voor mijn wekelijkse blog.
Kan deze week maar niet echt op gang komen terwijl er veel werk te doen is op onze nieuwe uitdaging. Gelukkig hebben een paar man zich aangemeld voor het sloopwerk en moet zeggen het vordert gestaag. Normaliter is de ruimte morgen zover aan kant dat er van het weekend begonnen kan worden met de opbouw.
Zaterdag begint de elektricien met zijn werk en pal na het weekend onze bouwer Daan van de Kamp.
Ons plan is onveranderd, de startdatum is 1 oktober en al beginnen we aan de 2de week, het moet lukken. Tot zover de vorderingen van onze dames sportschool en dans gebeuren.

Strongmen Run
Uiteraard wil ik nog stilstaan bij afgelopen zondag, de Fisherman Friends run.
Kort na de Strongman run te Wijchen aangekondigd op onze site en uitgebreid onder de aandacht gebracht op Facebook.
Het resultaat heeft zelfs ons als initiatiefnemers verrast aangezien de aanmeldingen voor deze pittige uitdaging binnen stroomde. In een vrij korte periode zaten we op 82 aanmeldingen voor deze run.
Na kort overleg werd besloten er een thema aan te koppelen en dat werd Fight for Cancer.
Mede geïnspireerd door Maeva Lageba, die deze ziekte aan de lijve ondervindt maar gelukkig aan de betere hand is werd er een plan de campagne opgesteld wat o.a. een loterij en sponsering van de te lopen run op bracht. Bijna iedere dag sprak ik of Daphne Maeva en nagenoeg elke dag ook had ze wel weer iemand weten te strikken in de vorm van sponsering.
We kregen het bij de organisatie van de run voor elkaar om Chloë, minimale leeftijd van aanmelden was 16 jaar, en een beetje smokkelen met haar geboortedatum om middels een van te voren getekende brief van haar ouders aan te melden.

Chloë, als jongste deelnemer sprak ze uiteraard tot de verbeelding en al rap kwamen de eerste sponsor aanbiedingen binnen wat resulteerde in een eindbedrag wat de € 2000,00 overschreed.

Maar nu nog de loop volbrengen, gezien haar eerdere prestatie bij de Strongman run twijfelde ik geen moment dat ze de eindstreep zou halen. Naderhand onwetend van het feit dat ze bij het begin van de run door haar enkel ging, wat begrijpelijk voor zo’n kind een mokerslag leek, heeft ze met behulp van haar medelopers gelukkig de finish bereikt en nagenoeg alle obstakels genomen.
Hetzelfde overkwam Jerry, bij het inlopen speelde zijn knie op en had daar behoorlijk last van.
Hij overwoog even om de strijd te staken maar Chloë en zijn instelling hebben hem de eindstreep doen halen.
Voor de kijkers zoals René Taling en mijzelf was er weinig lol te beleven, nergens een bank om even te zitten. Op de plattegrond stonden diverse “hotspots” maar die bleken naderhand te ver weg om dat lopend te bereiken. Maar niet getreurd, al met al was het een geslaagde dag met alle deelnemers die de finish gehaald hebben. Hulde voor hun prestatie!!!
De dag werd afgesloten met een BBQ aangevuld met Thais eten wat voortreffelijk smaakte en er in ging als koek. Zo rond de klok van half 9 plofte ik neer op de bank met een meer dan voldaan gevoel.
De maandag er na sprak ik Twan die zijn Go Pro had meegenomen tijdens de run en zo kon ik gelukkig nog een filmpje in elkaar sleutelen. De link naar dit filmpje is de volgende:

Go Pro Twan
Tot de volgende blog.

Dick

 

Andere blogartikelen