skip to Main Content
Gratis proefweek

Burning Heart: Verbouwing?

Wat gaat de tijd toch reuze snel, voor ik het weet is het weer tijd om mijn wekelijkse verhaaltje op de site van Burning Heart te plaatsen. Schreef ik de laatste keer dat ik mij bijzonder verheugd voelde omdat mijn “blog”, tegen alle verwachting in, zo goed bekeken was, ook met mijn 2de blog is het niet anders. De teller stond wat dagen geleden op bijna 3000 views.

Zoals ik jullie vertelde zitten we volop in de verbouwing van met name de cross-fight ruimte en de ingang naar zowel de fitness als de cross-fight. Ondanks een tegenslag wat het gebruik van de lift betreft, werkt nog steeds niet omdat een essentieel onderdeel speciaal gemaakt moet worden en pas in de loop van komende week arriveert, gaat alles naar wens. Het afvoeren van puin, gesloopte muurtjes e.d. gaat nu via een raam wat verwijderd kan worden in de hoek van de cross-fight ruimte linea recta de vuilcontainer in. Ondanks de werkzaamheden gaat het sporten gewoon door, zowel overdag als tijdens de lessen in de avond.

Anders dan Albert Heijn in Kerkelanden sluiten wij niet voor een paar dagen tijdens de verbouwing maar kunnen jullie gewoon terecht bij Burning Heart.

Tijdens het schrijven van deze blog, donderdagavond, is het raamwerk van de vernieuwde ingang zo goed als afgerond. Ik verwacht dat a.s. maandag het pasjessysteem op de nieuwe ingang geplaatst is en ik ten overvloede met klem vraag, zorg dat u het pasje bij de hand hebt om teleurstelling te voorkomen. Voorheen was een klop op het raam voldoende om iemand te bewegen de deur vanaf de binnenkant te openen maar dit is nu een stuk moeilijker geworden vanwege het feit dat de deur anders geplaatst is. Dus nogmaals mensen neem ten alle tijden uw pasje mee.

 
Op verzoek van het trainersteam wil ik het volgende onder uw aandacht brengen. Met name tijdens het weekend komt het voor dat kinderen tijdens de zak- en conditietraining spelen op de mat. Regelmatig komt het voor dat deze kinderen zo in hun spel opgaan dat ze niet in de gaten hebben dat ze te dicht bij de sporters komen en daardoor gevaar lopen. Om dit te voorkomen vraag ik de begeleiders van deze kinderen om tijdens de les de kinderen niet op de mat te laten spelen.

We zijn ook bezig middels een tijdklok op de ingang van het pand de openings-en sluitingstijden te verruimen, met name de fitness en cross-fight ruimte. Zodra deze klok geïnstalleerd is hoort u hier meer over.

 

Andere blogartikelen