skip to Main Content
Gratis proefweek

Burning Heart op TV

Dojo, Burning Heart, Boksen, senior

Wat is het toch genieten geblazen van het fraaie zomerweer. Elke dag heerlijke temperaturen en een nagenoeg onbewolkte lucht die enkel blauw kleurt. Gelukkig zakt de temperatuur s ’nachts naar een redelijk niveau zodat het in mijn flatje uit te houden is, gordijnen dicht overdag en 24 uur lang mijn balkondeur open. Het enigste wat ontbreekt is een verfrissend buitje want het is overal gortdroog.
En er schijnt voorlopig weinig te veranderen.
Op de dojo draaien de airco’s op volle toeren alleen zie ik regelmatig dat men de ramen openzet en dat is net iets wat men niet doen moet. Hoe vaak ik de ramen al niet dicht gedaan heb. Vooral in de nachtelijke uren zie ik regelmatig dat men de ramen openzet in de fitness, resultaat is dan tegenovergesteld.  Opvallend zijn de grote aantallen sporters die ondanks het warme weer een bezoekje aan onze dojo brengen, gemiddeld zo’n 300 bezoekers tellen we dagelijks en verdeeld over de gehele dag. Er is geen moment dat onze dojo geen bezoekers telt, op wat nachtelijke uren na.
Staan best wat drukke dagen voor de deur met als hoogte punt aankomende zaterdag.
Beginnen met filmen tijdens de judo examens en direct daarna naar theater Gooiland waar de einde seizoen voorstellig gehouden wordt. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor dit festijn.

Vervelend is wel dat men momenteel de galerij van mijn flat aan het repareren is, nagenoeg de gehele dag hoor ik gedreun van boorhamers die betonrot verwijderen.Ook wordt de vloer van de galerij onder handen genomen en worden er schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Een klus die tot eind september gepland staat.

Gala’s jeugd Utrecht en Wijk bij Duurstede

Afgelopen zaterdag op gala Utrecht kwam onder andere Kiki in de ring en zij bracht het tot de halve finale alwaar ze een tegenstandster trof die ze normaal gesproken hebben kon.  Echter haar opponent wilde niet echt vechten en ging telkens in de clinch. Nu is clinchen niet echt Kiki haar ding waardoor ze haar partij verloor, een leermoment voor haar.  Op onze dojo gaan de trainers wat Kiki aangaat zich meer toeleggen op clinchen want 10 november is er een rematch gepland.
Op hetzelfde gala vocht Chris in de poule -32kg, en boekte in zijn eerste partij dikke winst wat hij herhaalde in zijn tweede en derde partij waar de finale aan de beurt was die hij winnend afsloot.
Vreemd genoeg bleek de laatste partij van Chris niet de finale te zijn wat op voorhand wel verteld was dus moest Chris nogmaals de ring in. Doordat Chris werkelijk alles gegeven had in zijn zogenaamde finale verloor hij deze partij nipt. Dat Chris getalenteerd is bleek wel uit een uitnodiging voor de best of best wedstrijden tussen 24 beste jeugd kickboksers op een later tijdstip te houden.
Zondag 1 juli mochten 5 kids hun talent laten zien tijdens het poul sparren in Wijk bij Duurstede.
Jamie, Fillippe, Kazem, Naud en Achmed hebben hun uiterste best gedaan en super gespard.
Helaas geen bekers mee naar huis maar een grote ervaring rijker.


Boksen

Dat er op dinsdag en donderdag telkens een grote groep boksers aan de gang is onder leiding van Jeremy is bekend. Dinsdagavond meldde een oudere man zich die graag mee wilde sparren.
Deze man, die de gezegende leeftijd van 81 jaar bezit,  heeft volop mee gedaan met het sparuurtje en wat vermakelijk was regelmatig Jeremy van tips en advies voorzien.  Schitterend toch om op zo’n leeftijd nog volop met boksen bezig te zijn!

Dojo, Burning Heart, Boksen, senior


Burning Heart op TV

Onlangs kwam er een verzoek binnen van een productiemaatschappij Blue Circle of dojo Burning Heart mee wilde doen met een nieuw programma van RTL, genaamd Mijn zaak is de Beste.
Een programma wat op primetime uitgezonden gaat worden en uiteraard hebben wij onze medewerking verleent.
In Mijn Zaak Is De Beste onderzoeken drie ondernemers de zaak van hun concurrenten en nemen we een kijkje in hun wereld. Van vishandel tot hondentrimsalon, van sportschool tot museum. De ondernemers ruiken, proeven, kijken rond en beoordelen elkaar. Elke aflevering komt er ook een bekende liefhebber langs die alle drie de zaken bezoekt en beoordeelt. De ondernemer met de meeste punten wint en gaat naar huis met de titel: Mijn Zaak Is De Beste!
Woensdag 11 juli komt er een tv ploeg van Blue Circle opnames maken op onze dojo en zullen wij ons beste beentje voorzetten om goed voor de dag te komen. ?


Judo examens

Aanstaande zaterdag is onze judomat gevuld met judojeugd die gaan proberen een nieuwe slip of band te bemachtigen. Meerdere examens meegemaakt en telkens een festijn om die meisjes en jongens bezig te zien. Al ben ik reuze druk deze zaterdag besloten om het een en ander te filmen. Nieuw is het valdiploma bij Burning Heart, een leuk initiatief van de gebroeders Taling.

Judo, Stoeikampioenen, Burning Heart, Valdiploma


No air No gains

30 graden buiten, en binnen gevoelsmatig 50 graden.. maar we knallen lekker door hoor  ?? No air No gains  ? ?
Alleen maar lachende gezichten op deze foto, een mooi voorbeeld van onze familiesfeer!!!

No Air, No Gain, tropisch, dojo

Tot mijn volgende blog
Dick

Andere blogartikelen