skip to Main Content
Gratis proefweek

Burning Heart Jeugd op Gala

Kickboksen Jeugd, Burnig Heart, Gala

Hangt in de lucht zeggen velen, voel me op moment allesbehalve kiplekker. Bijzonder irriterende buikloop, welke een complete dag geduurd heeft, voor de rest gewoon niet lekker in mijn vel. Jullie zullen dat gevoel best herkennen, hangerig, rillerig, gewoon kl^ten. Ondanks dat gevoel best een lekker weekend achter de rug. Het begon afgelopen vrijdagmiddag, onze dansschool was gevraagd de warming-up te verzorgen van de eerste obstaclerun in Hilversum en het leek me leuk dit op beeld vast te leggen. Ruim op tijd aanwezig op de baan van de Gooise atletiekvereniging alwaar het startsein van de run gegeven zou worden. Daar aangekomen best een leuke entourage inclusief podium aangetroffen. Het podium stond zo opgesteld dat ik met mijn camera recht in de zon keek dus maar een plekje opgezocht aan de zijkant. Wat met name voor de organisatoren jammer bleek te zijn was de magere opkomst van deelnemers aan deze run. Er was gerekend op zo’n 400 sporters maar dat bleek in de praktijk gereduceerd te zijn tot plus minus 30 tot 40 deelnemers. Desondanks heeft Manon met haar groepje een spetterende warming-up ten beste gegeven.
De dag erna de dojo geopend voor mijn vervanger en richting Arnhem gereden alwaar ik met mijn camera een whiskyfestival op beeld zou vastleggen. Midden in het centrum van Arnhem ligt het fraaie stadspark Sonsbeek wat als locatie diende voor dit festival. Heb me naast het filmwerk reuze vermaakt en schitterende flessen whisky onder ogen gehad. Weinig geproefd omdat ik met eigen vervoer was maar best veel oudere whisky’s geroken wat ik eigenlijk nog meer prefereer dan het daadwerkelijk proeven.
De dagen erna druk geweest om van de geschoten beelden, had zo’n 2 uur beeldmateriaal, een filmpje van rond de 5 minuten in elkaar te zetten.


Conners kijken in de dojo

Aanstaande zondagochtend wordt op een groot scherm het gevecht tussen Khabib Nurmagomedov “The Eagle” versus Conor Mc Gregor “The Notorious” vertoond op onze dojo. De deur gaat open rond 04.00 uur, koffie staat klaar en op verzoek van jerry mogen jullie uiteraard wat lekkers bij de koffie meenemen ?

MMA, Conor McGregor


Dojo Burning Heart jeugd op gala

Aanstaande zaterdag komen 14 jeugdleden in de ring tijdens het Gala “Best of the Best” georganiseerd door René Sports te Wijk bij Duurstede sportpark Mariënhoeve, aanvang 17.00 uur.
We doen mee met de jeugd, boksen en met de N klasse.We hebben zelfs een jeugdlid die vecht voor de Nederlandse titel. Hoe bijzonder is dat!! Steun deze vechters en geef aan Salih door met hoeveel personen je komt. Laat zien dat we echt one gym one fam zijn!
Kaarten kosten € 15,00 aan de deur, aan de bar te verkrijgen voor € 12,50, vraag aan Salih!!!

  • Asra, Sam, Dennis, Bo, Vince en Nout komen in de ring, Chris vecht voor de Nederlandse titel.
    Adnane vecht zijn tweede nieuwelingen partij en bokser Michel Koppen een veteranen partij.
    Kervan Boom bokst een C klasse partij.

Nieuwe folder

De huidige Burning Heart folders waren nagenoeg op dus werd het tijd dat onze reclameafdeling ( lees René Taling) de opdracht kreeg een nieuwe te ontwikkelen.
Kan jullie verzekeren dat het een pracht folder is geworden met onze spreuk one gym one fam aan beide zijde als middelpunt.


Houders in plaats van bak

Niet alleen zijn er onlangs nieuwe apparaten aan de fitness toegevoegd maar ook is er gedacht aan het schoonhouden van de vloer. Vanaf donderdag staan er 2 houders in onze dojo waar je de hulpstukken van o.a. de peck deck kunt ophangen. Een uiterst effectieve houder waar een hoop spulletjes die voorheen kris kras in de ijzeren bak lagen nu netjes opgeruimd kunnen worden. Onze hoop en met name die van Abman is gevestigd dat ieder die de spulletjes gebruikt na afloop netjes terughangt.
Op facebook zijn deze houders goed ontvangen dus laat ons niet in de steek maar ruim het op.

24/7 Fitness Burning Heart

Tor mijn volgende blog,
Dick

Andere blogartikelen