skip to Main Content
Gratis proefweek

Burning heart: Handdoeken, Koffie en…

In mijn 2de blog begin ik met te melden dat ik bijzonder aangenaam verrast ben vanwege het aantal personen die de eerste blog op de site van Burning Heart bekeken c.q. gelezen hebben. Kreeg van onze webmaster te horen dat de teller jongstleden dinsdag (12-1) op ruim 3300 stond, was best een beetje overdonderd door deze aangename mededeling.

Jerry heeft kortgeleden een berichtje op facebook gezet over het grote aantal kleren, handdoeken, shirtjes e.d. wat blijft hangen in de kleedkamers.
Ook bandages, scheenbeschermers, bitjes en handschoenen blijven regelmatig achter.
Onlangs werd ik staande gehouden met de vraag:

“Dick ik heb waarschijnlijk 3 weken geleden mijn bitje laten liggen in de kleedkamer, is die misschien gevonden”?

Nu zien gebruikte bitjes er niet bepaald appetijtelijk uit maar achter de balie staat een beker waar we deze een paar weken in bewaren daarna gaan ze de prullenmand in. Bewuste persoon had pech want ik had de beker een dag voor zijn vraag geleegd.

Met klem vraag ik mocht je iets achter gelaten hebben en je komt daar vlot achter geef een belletje naar mij (06-51387100) en ik zorg dat bewuste artikel bewaard blijft.

 

Eens per maand gaan deze overwegend handdoeken en shirtjes naar de kleding verzamelbak met uitzondering van jassen, truien en goed uitziende broeken, die belanden in de plastic ton welke voor het toilet staat naast de prullenbak.

Voor de liefhebbers van een bakje koffie of iets dergelijks, er staat sinds afgelopen maandag een fonkelnieuwe koffiemachine met een zeer uitgebreid assortiment. Als koffie verslaafde kan ik je garanderen dat de kwaliteit top is. We hebben weken lopen tobben met het oude apparaat waar van alles en nog wat aan stuk bleek te zijn maar dat is gelukkig verleden tijd.

De aanstaande verbouwing van de cross-fight ruimte en de entréé boven staat op het punt van beginnen. Een en ander is afhankelijk of de lift het weer doet, onze schoonmaker Reggie had blijkbaar een zwak moment. De stofzuiger stond in de lift op de begane grond en hij wilde het snoer in het 5 meter verderop gelegen stopcontact doen toen iemand op de 2de verdieping de lift op riep. Resultaat laat zich raden, snoer werd uit zijn handen getrokken en raakte verward tussen de liftdeur. Hierdoor is er een element zodanig beschadigd dat de lift dienst weigerde en niet meer bruikbaar is.

Aangezien dit onderdeel besteld is en een bepaalde levertijd heeft is het wachten op dit onderdeel.
Overigens kon na inkorten van het snoer de stofzuiger weer gebruikt worden.

Andere blogartikelen