skip to Main Content
Gratis proefweek

Burning heart: Alistair Overeem!!!

Beste volgers,

heb het al eerder opgemerkt maar wat gaat de tijd toch supersnel. En nu bedoel ik eens niet dat het al weer een week geleden is dat ik achter mijn computer zat om blog 5 neer te pennen maar in dit geval het feit dat ik afgelopen maandag de leeftijd van 70 jaar heb bereikt.
Vind dat best een mijlpaal maar wil toch nog wel even doorgaan, uiteraard gaat alles wat moeizamer als je in de herfst van het leven bent aangekomen maar tot nu aan toe kan je me 7 dagen van de week in de dojo tegen komen en ben nog lang niet van plan daar verandering in te brengen.
Nog een kleine opmerking over dit onderwerp, wat een indrukwekkend aantal felicitaties mocht ik ontvangen via facebook aangaande mijn verjaardag, ruim 330 stuks.

Burning Heart, Crossfight

De kogel is door de kerk wat betreft het seminar van Alistair Overeem die hij bij ons op de dojo gaat geven. Als datum staat zaterdagmiddag 5 maart in onze agenda en wel om 16.00 uur.

Normaal is deze topper uit de kickboks- en MMA wereld onbetaalbaar voor een demonstratie bij een sportschool als Burning Heart maar Jerry heeft via zijn management dit seminar kunnen regelen.
Net als bij eerdere seminars van huidige en ex toppers uit onze sportwereld is het beslist raadzaam om je snel op te geven om teleurstelling te voorkomen. Bijzonderheden worden zo snel mogelijk via de bekende kanalen gegeven, wel is bekend dat de eigen bijdrage € 25,00 bedraagt.
Verder wordt alles op beeld vastgelegd zodat deze unieke gebeurtenis via you tube bekeken kan worden. Om met jerry te spreken BAM!!!, hier wat namen van personen die eerder onze dojo aandeden: Raymond Dekkers, Bob en Irma Schreiber, Raymond Joval, Mike Passenier, Tyrene Spong, Gago Drago, Gilbert Yvel, Ernesto Hoost en Red Cairo, niet de eerste de besten.

Verder wat vermeldingswaardig is, onze lift werkt weer. Door een domme actie is de lift wekenlang buiten werking geweest. Een specifiek onderdeel wat via Zwitserland naar Nederland is gevlogen heeft ervoor gezorgd dat de lift weer naar behoren werkt, geloof me als er iemand hier blij mee is ben ik dat wel.

Tot slot, misschien is het je opgevallen, in de hal beneden liggen 5 nieuwe bokszak steunen die bestemd zijn voor onze dojo. Wanneer deze gemonteerd zijn is het aantal ophangsteunen op de eerste verdieping gekomen op het respectabele aantal van 49. Met andere woorden, uitgaande van 2 personen per zak, er kunnen binnenkort 98 personen tegelijk de zaktraining volgen.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen