skip to Main Content
Gratis proefweek

Boksgala

Het was dinsdagochtend toen ik uit het raam van het kantoor hing bij Burning Heart om een Shaggie te roken, weet dat ik eigenlijk behoor te stoppen maar op mijn leeftijd heeft dat geen zin meer. De parkeerplaats op kijkend zag ik Maeva Labega aan komen rijden en uitstappen. In haar hand had ze de Gooi en Eemlander en riep naar boven, ik sta in de krant vandaag.
Binnen aangekomen liet ze mij het artikel zien en het bleek een dubbele pagina te zijn. Bekeek het vluchtig samen met wat anderen waaronder Jerry, er stonden wat foto’s bij waar Burning Heart goed op uit kwam. Wat later las ik het artikel intensief en was wederom onder de indruk van de positiviteit die Maeva ook in dit artikel uitstraalt.
De afgelopen 2 jaar heb ik Maeva regelmatig gezien en gesproken, met name over haar ziektebeeld. Telkens wanneer het de goede kant leek uit te gaan kwam er wel weer een kink in de kabel en moest ze weer van voren af aan beginnen met haar herstel. Toen de Fisherman Friends run in beeld kwam en Maeva vroeg of ze hier een aktie van Fight for Cancer aan mocht koppelen was de reactie van Daphne en Jerry, ja natuurlijk is dat goed. Bijna elke dag kwam Maeva wel langs op de dojo om vol overgave te melden dat ze weer een of andere sponsor had weten te strikken. Terloops plaatste ze ook een opmerking dat ze contact met de krant had gehad.
Dat het een dubbele pagina zou worden waar Burning Heart zo positief zou uitkomen had ik nooit gedacht. In een bericht op facebook waar Jerry een reactie gaf citeer ik een zinnetje:

Maeva, jij bedankt ons maar ik bedank jou voor alles!! We staan met z’n allen achter je meis, tijdens de run maar ook de afgelopen 2 jaar en de aankomende jaren!!

Echt een reactie die alleen Jerry kan plaatsen en al is het mijn eigen bloed, zoals Jerry reageert kan alleen Jerry en zijn antwoord aan Maeva heeft me diep geraakt!

No Limits Gym
Het stukje waar ik nu wat aandacht aan ga geven past naadloos op het vorige, binnen afzienbare tijd starten we bij Burning Heart met kickboksen voor mensen met een handicap.
Vorige week donderdag is Noëll Twight samen met Richard Veerman naar de Gym van Antoine Schutte, No Limits Gym, zeer toepasselijke naam in dit geval geweest.
Samen hebben ze een les meegemaakt om zich een voorstelling te maken hoe het een en ander er uit ziet. Kan u verzekeren dat beide zeer enthousiast huiswaarts zijn gekeerd.
Omdat we de faciliteiten hebben en zeker ook kundige leraren gaan we deze lessen voor mensen met een handicap ook geven bij Burning Heart.

Boksgala
Afgelopen week is er een heus Boksgala op de agenda gezet. Samen met Erik Ouwerkerk, deze man behoeft geen nadere introductie, is het plan opgevat om op 26 februari 2017 dit specifieke Boksgala te organiseren. Samen willen deze heren er een spetterend gebeuren van maken en gaan alles uit de kast trekken om dit ook daadwerkelijk tot een succes te maken.
Vanaf deze kant ga ik u regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen.

Deze week is de “kleine Dojo” als laatste voorzien van Ledverlichting.
Waar je ook loopt, de Ledplaten van 50×50 hangen overal en in de Fitness zijn de TL buizen vervangen door Led buizen. Ook op het gebied van milieu en besparing draagt Burning Heart zijn steentje bij.

Oh ja, nog een dingetje, het was afgelopen week regelmatig weer een rommeltje bij de Fitness.
Je kan vragen, smeken maar er zijn nog steeds personen die zich niets aan trekken van onze verzoeken om de boel netjes achter te laten. Zo was het weer raak met de Legpress, als je die gebruikt a.u.b. haal na afloop van je oefening de gewichten er af en hang ze op de desbetreffende plek. De camera’s die er hangen worden wat veranderd zodat we achteraf meer zicht hebben op de plekken die momenteel aanstoot geven en ik ga regelmatig beelden nakijken zodat we de bewuste personen hierover kunnen aanspreken.

Tot de volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen