skip to Main Content
Gratis proefweek

Blog Big Burns van Dick de Jong no.1

Ben geen man van goede voornemens, wens iedereen altijd het beste toe, maar maak ditmaal een uitzondering. Loop al een tijdje met het idee rond om een wekelijkse “blog” te maken over het reilen en zeilen bij dojo Burning Heart. Zoals jullie dagelijks kunnen ervaren op onze sportschool bruist het elke dag van energie en dat komt niet alleen door de eigenaar, Jerry de Jong, maar zeker ook door een gedreven team van leraren die les geven op onze dojo.


Voor één leraar, Jeremy Blijd, is 2016 wat minder leuk begonnen, hij is namelijk van zijn motor gereden door een vrachtwagen toen hij een voorrangskruising op reed. Naar het ziekenhuis vervoerd en men was bang dat hij zijn enkel gebroken had. Na onderzoek kwam men tot de conclusie dat de enkel zwaar gekneusd bleek te zijn. Met als advies volledige bedrust de komende dagen naar huis gestuurd. Wat bleek echter toen Jeremy ter controle kwam en men opnieuw foto’s had genomen dat er toch wel degelijk een scheurtje in zijn kuitbeen zat met als gevolg minimaal 3 weken gips.

Sinds enkele weken is er een nieuw systeem in gebruik genomen op de dojo en langzaam maar zeker zijn de kinderziektes overwonnen en draait dit systeem tot onze tevredenheid. Wat echter wel van belang is dat eenieder zich middels zijn verstrekte pasje incheckt. Het gebeurt nog teveel dat men gewoon doorloopt en wij willen absoluut weten wie binnen is.
Door gebruikmaking van dit nieuwe systeem kunnen wij u melden dat sinds kort de magische grens van 1000 leden overschreden is en er dagelijks nieuwe inschrijvingen plaats vinden.

De mensen die regelmatig gebruik maken van een van onze loopbanden zullen gemerkt hebben dat een band al een tijdje uit de roulatie is vanwege een defecte motor. Deze loopband wordt spoedig vervangen door een ander exemplaar. Tevens vindt er weer een uitbreiding plaats in de vorm van een zogenaamde BoxMaster. Deze nieuwe manier van trainen is geschikt voor iedereen, zowel beginners als gevorderden kunnen genieten van een volledige body workout op deze BoxMaster.

In de zeer nabije toekomst wordt de ruimte van Burning Heart een stukje uitgebreid.
Wanneer onze plannen concreet zijn hoort u hier meer over.

Andere blogartikelen