skip to Main Content
Gratis proefweek

Aqua Training Ball

Tjonge wat vliegt de tijd toch, heb het idee dat ik net mijn laatste blog gepost heb maar het is weer donderdag, blog tijd. Persoonlijk afgelopen week niet vaak op de Dojo geweest maar ben wel kneiter druk met van alles en nog wat, met name mijn achterstand proberen weg te werken aangaande films die ik recentelijk opgenomen heb. Daarnaast moet ik echt wat dingen op onze Dojo doen zoals de houtenbank in de kleine Dojo, is al een tijdje stuk maar op de een of andere manier kom ik er niet toe dit euvel te verhelpen. Ook zijn zittingen van rode bankjes uit de Crossfight losgegaan en hoog nodig vast gezet worden. Eerdaags gaan we de zittingen van de bankjes uit de fitness die kapot zijn een voor een vervangen.

Crossfight
Afgelopen zaterdagmiddag heb ik wat opnames gemaakt van de Crossfight waarop te zien was hoe personen omgingen met onze spullen. Heb er best lang over na moeten denken of ik dit wel doen zou maar toch besloten deze beelden op Facebook te zetten. Het bewuste filmpje is inmiddels verwijderd van Facebook maar we hopen dat het wel een positieve uitwerking heeft.

Zomerrooster
Het zomerrooster wat momenteel geldt hangt op de twee toegangsdeuren van onze Dojo.Er is niet zoveel veranderd, wat ik wel onder de aandacht wil brengen dat de lessen van Twan Cornelissen op zaterdag tijdens de zomerstop vervallen zijn. Het betreft om 10.00 uur de Crossfightles en aansluitend de techniekles.

Aqua Training Ball
Nieuw is de Aqua Training Ball, een met water gevulde bal die momenteel in de Crossfight hangt. Gesproken met diverse personen die deze bal gebruikt hebben en iedereen zegt dat het totaal anders is dan een bokszak. Zou zeggen probeer hem eens!

De beloofde spullen, loopband en Peck Deck zijn gearriveerd bij Fitness Result, nu afwachten wanneer deze firma in Hilversum verschijnt.

Deel II memoires

Met de voor Jerry kenmerkende voortvarendheid werd de huurovereenkomst beklonken en konden we al rap aan de slag. Er werd met hulp van o.a. Bart Hagedoorn, de toenmalige steun en toeverlaat van Jerry, een plan de campagne opgesteld en voor zover mogelijk uitgevoerd. Als eerste werd het keukentje gesloopt om plaats te maken voor een kleedkamer. Aansluitend werd een 2de kleedkamer gecreëerd, wel met mindere afmetingen voor de dames. Het toilet werd verplaatst en via Bart kwamen we in contact met een smid die de ophangbeugels voor de geplande bokszakken voor zijn rekening nam, een smid die later al het ijzerwerk verzorgde bij Dojo Burning Heart.

Bij de firma Motshagen werd de spiegelwand besteld en persoonlijk werd ik belast met het bouwen van een bar. Tegelijkertijd werd de vloer geregeld want zonder ondergrond kan je niet. Er heerste al snel een bedrijvigheid die zijn weerga niet kent. Binnen een paar weken was de ruimte op de spiegels na gereed. Weet als de dag van gisteren nog wat een klus het plaatsen van de spiegelwand bleek te zijn. De spiegels konden enkel via de steile trap omhoog en eenmaal boven aangekomen voorzichtig plat gedraaid om verder getransporteerd te kunnen worden. Een klus die menig zweetdruppel heeft gekost maar zonder kleerscheuren is verlopen. Het plaatsen van de spiegels verliep zonder noemenswaardige problemen en toen ze eenmaal op hun plaats stonden was dit een moment waar we best trots op waren. Waar we ook trots op waren was een groot zeildoek met o.a. de afbeelding van Rocky de wand van de kleedkamers sierde, een doek die nu in de huidige entrée hangt. Een idee ontsprongen uit het brein van Jerry.
Wat ook best moeite heeft gekost was het afzuigsysteem van lucht, maar ook deze klus is zonder al teveel problemen verlopen.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen