skip to Main Content
Gratis proefweek

Anthony, Staken, Gala Den Haag en een oude bekende!

Niet zo’n beste week achter de rug en in dit geval niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk. Al een paar dagen behoorlijke rugpijn en zie nog weinig verbetering optreden. Wel meer last van maar ditmaal wel erg vervelend, steeds veranderen van positie, staan bevalt het beste maar is erg vermoeiend. Op moment van schrijven is het 3.30 uur donderdagochtend! Maar ja, gewoon accepteren in de hoop dat het snel overgaat.

Anthony Oosterlaag
Vanaf het begin van de opening van onze Fitness-ruimte kom je Anthony Oosterlaag nagenoeg dagelijks tegen en zie je hem in de weer met halters en dergelijke. Anthony is een verwoed Bodybuilder en neemt zijn sport heel serieus en doet dat zelfs op Wedstrijdniveau. Het komt regelmatig voor dat hij meerdere keren per dag onze Dojo aandoet om te trainen. Afgelopen zondag, 24 september, was er een Bodybuilder evenement in theater de Tamboer te Hoogeveen en werd er gestreden om de Enercup. Nadat de Enercup aan het eind van de middag was afgelopen was het tijd voor de NAC A-klasse selectie wedstrijd voor eventuele deelname aan de Mister Universe (een internationaal wereld kampioenschap) welke gehouden wordt op 25 november te Hamburg Duitsland. In de klasse waar Anthony uitkomt (klasse 2 173-179cm) hadden aanvankelijk 14 A-atleten zich ingeschreven. Uiteindelijk zijn er 2 atleten afgevallen omdat naar hun mening het niveau te hoog gegrepen was voor deze deelnemers. Anthony vertoonde tezamen met 11 andere top A-atleten zijn kunsten voor de hoofdjury die van deze 12 de 5-6 beste er uit zou kiezen om mee te dingen naar de titel van Mister Universe in Hamburg. Voor mij vanzelfsprekend werd Anthony tezamen met 2 andere bodybuilders aangewezen voor voornoemd evenement. Bewonder dagelijks zijn indrukwekkende torso op onze Dojo en maak telkens mee dat bodybuilder een topsport is waar je geen moment mag verslappen. Vanaf deze kant wens ik Anthony Oosterlaag alle succes van de wereld met zijn team Holland op de komende wedstrijd in Hamburg!

Bericht van Jerry op facebook: Staken in Basisonderwijs
5 oktober gaan de leraren staken in het basisonderwijs! Omdat hele dag opvang duur is en erg vol zit kan iedereen zijn kindje bij ons brengen en ze worden de hele dag vermaakt!! Alle soorten dansen, beetje boksen, judo, gek doen, tekenen, film kijken, parcours uitzetten binnen enz enz. Ons hele team inclusief ikkie Jer zal alles uit de kast trekken en hou er rekening mee dat ze erg goed zullen slapen!! Kosten zijn 25 euro en opgeven via PM en mail: info@burning-heart.nl. Opgeven voor maandag 2 oktober!! Geef door, deel en tag want dit is wederom uniek en superleuk!!! Ook niet leden natuurlijk. Doorgaan van deze opvang bij aanmelding van tenminste 30 kids!!!

Dojo jeugd op gala in Den Haag
8 oktober hebben we een leuk gala in Den Haag waar Chris, Kiki, Ayoub en Menno in de ring aantreden. Kaarten voor dit gala zijn aanwezig op onze dojo.
Het is een beperkt aantal dus wacht niet te lang, de kaarten kosten € 20,00, aan de zaal € 25,00.

Oude bekende bij Burning Heart
Op ons gala van een paar jaar terug, A Night to Remember, was de sympathieke Thai Kongfah Sitmonchai te bewonderen. Hij vormde de hoofdpartij en afsluiter van het gala. Ter voorbereiding op dat gala deed hij onze Dojo aan, mede door het feit dat zijn Nederlandse vriendin, Hanna de Vet, bij ons sportte.
Nu is hij terug samen met zijn broer Yodkhunnon die ter voorbereiding van zijn partij van aanstaande zaterdag op het gala van Glory 45 in Amsterdams sporthallen Zuid bij ons op conditie blijft. Leuk om deze jongen weer de hand te schudden na die paar jaar.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen