skip to Main Content
Gratis proefweek

Alistair Overeem

Het zag er niet meer naar uit maar het is Jerry toch gelukt om de razend populaire Alistair Overeem naar Dojo Burning Heart te halen. Deze MMA vechter die een overvolle agenda bezit heeft toch nog een gaatje gevonden om op 28 mei 2016 Dojo Burning Heart aan te doen.
Nadat een eerdere poging in de soep was gelopen komt hij zaterdag 28 mei om 13.00 uur naar onze sportschool. Wat wel vervelend is dat op deze datum een gala in Leek plaats vindt waar enkele vechters van onze Dojo Acte de Precense geven. Echter er is geen ander tijdstip waarop Alistair Overeem in de nabije toekomst kan komen dus was de keuze voor ons snel gemaakt.
We zijn er dus bijzonder trots op dat deze gigant Burning Heart aandoet.
De kosten voor deze seminar bedraagt € 25,00, contant af te rekenen bij inschrijving aan de bar/balie en adviseer om dit tijdig te doen want we verwachten dat velen dit buitenkansje niet voorbij laten lopen dus schrijf je z.s.m. in. Ook niet leden zijn van harte welkom!
Als kers op de taart zal de specialist op dat gebied, Ben Pontier fotograaf, aanwezig zijn om er een fotografisch verslag van te doen en zal ik met mijn camera een filmisch verslag maken.
Na grootheden als Raymond Dekkers, Bob en Irma Schreiber, Gago Drago, Ernesto Hoost, Joop Kasteel, Raymond Joval, Hesdy Gerges, Mike Passenier en Red Cairo nu dus de beurt aan Alistair Overeem.

Fitness/Crossfight
Het 24 uur per dag van de Fitness/Crossfight open zijn loopt naar verwachting en kan u melden dat er al aardig wat druppels aan de man gebracht zijn. Doordat dit voor mij mee brengt dat ik sinds 1 mei met een veel grotere frequentie de camera beelden, zowel overdag als s’nachts, op mijn thuis computer heb staan constateer ik wel dat er nog behoorlijk wat sporters geen gebruik maken van een handdoek om op b.v. een bankje te leggen. Er zijn zelfs sporters bij die met ontbloot en bezweet bovenlichaam doodleuk die bankjes gebruiken zonder handdoek en even zo vrolijk als ze klaar zijn naar een volgend apparaat gaan.
Dit kan echt niet, realiseer je dat even later een andere sporter het bankje gebruikt.
Een beetje hygiëne moet toch vanzelfsprekend zijn, dus mensen zorg dat je een handdoek bij je hebt.
Mocht je die om wat voor reden vergeten zijn, aan de bar verkopen we Burning Heart handdoeken.
Hoe lullig en schoolmeesterachtig het ook klinkt maar we gaan geen gebruikers van handdoeken er op aanspreken want hygiëne is een must op een sportschool.

Horeca Voetbal Toernooi
Afgelopen 2de Pinksterdag was het volle bak tijdens de zak- en conditietraining van Jerry.
De dag ervoor heeft hij, zei het zéér kort, met een eigen team van Burning Heart deel genomen aan het jaarlijkse Horeca Voetbal Toernooi bij sportclub Hilversum op Crailo.
Al na 10 minuutjes moest hij de eerste wedstrijd staken met een bovenbeen blessure en kon jammer genoeg niet verder spelen. Ik weet hoe veel pijn hem dit gedaan heeft ondanks verwoede pogingen van een aanwezige masseur om hem speelklaar te krijgen.
Tot overmaat van ramp viel even later Noëll Twight uit met een hamstring blessure dus werd de spoeling al ras een stuk dunner. Zal de wedstrijd resultaten maar achterwege laten al wil ik wel vermelden dat ons aller Ab een gele kaart onder zijn neus geduwd kreeg vanwege opmerkingen naar de scheidsrechter. Voor de rest was het een zeer geslaagde dag en we zullen aankomend jaar zeker weer present zijn.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen