skip to Main Content
Gratis proefweek

Abman

Donderdag 26 mei, was Dojo Burning Heart aanwezig op de sportdag van alle klassen 8 van Hilversum. Tijdje geleden gevraagd om aanwezig te zijn op deze sportdag en een steentje bij te dragen aan niet alledaagse sporten die normaliter op school beoefend worden.
De voetbalvelden van Olympia en het Gooi waren gastheer voor deze sporten.
Het weer werkte fantastisch mee, regelmatig een zonnetje en niet te koud of te warm.
Abman was onze vertegenwoordiger en kweet zich uitstekend van zijn taak op de hem bekende wijze. De sporters waren over het algemeen geïnteresseerd en volgden aandachtig de lessen van Abman.
Heb wat beelden geschoten en er een filmpje van gemaakt die te zien is op mijn site en die van Dojo, een Facebook pagina die ik een tijdje geleden gemaakt heb. Om deze te volgen moet je je aanmelden op mijn site, dit om te voorkomen dat personen die ik niet geschikt vind hem ook kunnen volgen.
Inmiddels staat de teller op zo’n kleine 200 volgers, hoofdzakelijk leden van Burning Heart, ook interesse stuur een berichtje naar mij en ik voeg je graag toe.

Alistair Overeem
Het is aftellen naar komende zaterdag, de dag dat Alistair Overeem onze Dojo aandoet om er een Seminar te geven. De belangstelling is vrij groot maar we hebben nog plaats op de mat.
Er zijn nog aardig wat leden die de kosten, € 25,00, moeten voldoen. Komt hoofdzakelijk doordat dit om organisatorische reden contant moet gebeuren, pinnen is niet mogelijk in dit geval.
Dus mensen zorg dat je contant geld bij je hebt zaterdag want we zijn onverbiddelijk, niet betaald geen deelname aan dit unieke Seminar.

Viking Obstacle Run
Wat betreft de geplande busreis naar de Viking Obstacle Run in Nijmegen valt het aantal aanmeldingen tot heden tegen. Binnen 2 weken moeten we de knoop doorhakken wat betreft het vastleggen van de Touringcar, u begrijpt dat het nu kort dag wordt en wanneer het aantal aanmeldingen zo langzaam oploopt komt deze gezamenlijke busreis in gevaar.
Deelnemers aan de Obstacle Run meldt u op de een of andere manier vlot aan zodat wij deze bus vast kunnen leggen. Tien euro is beslist niet teveel voor zo’n dikke 200 kilometer.

24/7
De belangstelling voor het 24 uur per dag open zijn van de Fitness en Crossfight ruimte op de bovenste verdieping groeit met de dag. Bijna dagelijks worden er druppels verkocht.
Vind het een heerlijk gezicht wanneer ik op de camera’s thuis kijk, nagenoeg geen moment van de dag zijn deze ruimtes leeg, er lopen bijna altijd wel personen rond.
Of ik nu kijk om 6 uur ’s ochtends of het middernachtelijk uur, altijd is er beweging op de camera’s.
Maar zie toch nog teveel mensen zonder een handdoek rond lopen, jammer toch.

480Trainer
Het is een beetje stil geweest rond onze 480 trainer maar aankomende week gaan we deze prachtmachine wat meer in de spotlights zetten. De samenwerking met Hans Mars, de leverancier van de 480 trainer, is niet geworden wat we er van verwacht hadden.
Allerlei kleine voorvallen hebben ons doen besluiten om zelf onze schouders onder dat project te zetten want dat is deze machine meer dan waard.
Een strippenkaart kost € 100,00 en voor dat geld kan je 21 keer aan je conditie bouwen en deze zeker vergroten. Grootheden als Peter Aarts zweren bij deze machine en gebruiken hem nog wekelijks.
Wat is nu 2×4 minuten maar geloof me, je kan daar redelijk stuk op gaan.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen