skip to Main Content
Gratis proefweek

Abman Rules

Tijd voor alweer de elfde blog op de site van Burning Heart, afgelopen week is het wat betreft nieuws vrij rustig geweest in de Dojo. Jerry geniet met een groot deel van zijn gezin van een weekje wintersport in Oostenrijk terwijl ik op zijn huis pas samen met mijn oudste kleindochter.
Elke dag stuurt hij mij beelden van de vooruitgang van de Twins op de lange latten en kan je verzekeren dat deze meiden hun mannetje staan op de ski’s, zelfs de zwarte piste is door de Girls bedwongen. Uiteraard doet Jerry met regelmaat zelf verslag op Facebook van dit tripje.

BoxMaster
Net voor het vorig weekend is de derde loopband omgeruild in de Crossfight ruimte en vanaf donderdag 17 maart zijn er dus 3 loopbanden beschikbaar.
Jammer genoeg is er nog steeds geen nieuws te vermelden wat betreft de BoxMaster die eind 2015 besteld is bij Fitness Result. De BoxMaster zou in januari geleverd worden maar staat nog steeds niet in de Crossfight ruimte, dit tot grote ergernis van ons. Weet niet of Nino mijn blog leest maar vriend, waar blijft dit apparaat?

Abman
Wat vrolijker nieuws is het feit dat er weer een nieuwe Zak- en Conditietraining uur is bijgekomen, namelijk op de woensdagmiddag 14.00 uur. Ons aller Abman leidt deze les en de eerste keer konden we 13 personen begroeten die zich onder zijn leiding uitgeleefd hebben op de bokszakken.
Een bemoedigend begin van weer een lesuur op onze Dojo. Dit uurtje is in het leven geroepen voor personen die o.a. in de horeca werken en de ochtenduren te vroeg vinden. Uiteraard mag elk lid van onze Dojo deze Zak- en Conditietraining uur volgen. Mocht dit tot een succes uitgroeien dan volgen er in de toekomst meerdere lessen in de middag.

Ook begonnen met het opnemen van korte instructiefilmpjes van diverse sporten die op onze Dojo beoefend worden. Afgelopen zaterdag wat filmpjes opgenomen met de leraren van The New Gentle Way, de Judotak van onze sportschool.
Voor mij een nieuw terrein maar het eerste resultaat staat inmiddels op onze website: https://burning-heart.nl/judo/.
Het ligt in de bedoeling om van o.a. Boksen, Kickboksen, MMA, Crossfight en Fitness met grote regelmaat dergelijke instructiefilmpjes op onze site te plaatsen.

Verzoek
Kom nog even terug op wat verzoekjes van mijn vorige blog, daar deed ik een verzoek om met name in de fitness ruimte na afloop van je training de gebruikte gewichten etc. op de juiste plaats te hangen of zetten. Het gebeurt nog teveel dat met name de Legpress volhangt met zware gewichten, het is volgens mij een onderdeel van de oefening te zorgen dat een volgende sporter zijn eigen gewicht aan de steunen kan hangen en niet eerst de gewichten van een vorige sporter moet opruimen.
Het openen van de deur gaat langzaam maar zeker wat aan de betere kant. Ook hier een advies, scan je pas en zet weinig druk op de deur tot hij open gaat na een paar seconden. Om weg te gaan gebruik de grote zwarte knop aan de binnenkant.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen