skip to Main Content
Gratis proefweek

Abbi, Nicky en Viking Run?

Viking Run Burning Heart.

Stak zojuist mijn neus buiten de deur en voorwaar het is nu best een beetje winter. Gelukkig wel een droge vorst dus geen autoruit om te ontdooien in de ochtend.
Op de weg is het duidelijk te merken dat het in onze omgeving krokusvakantie is, geen of nauwelijks opstoppingen in de anders best drukke omgeving van Hilversum.
Mooi weertje om een extra bezoek aan onze sportschool te brengen.?
Had eigenlijk een rustig weekend verwacht op onze dojo maar daar is van vakantie weinig te merken. Ruim 300 bezoekers weten dagelijks de weg te vinden naar Burning Heart, best een knap aantal.
Wanneer ik mijn blik op de bewakingscamera’s werp naast mij zie ik dat de fitness aardig gevuld is met sporters die dagelijks rond deze tijd, 07.50 uur, hun oefeningen afwerken.
De andere zalen zijn nog niet open dus daar valt weinig te beleven, normaal zie ik Jeremy bezig met een personal training maar die geniet van een welverdiende vakantie op het eiland Bali. Over Jeremy gesproken, het is best een komediant, wat is namelijk het geval, hij had een vakantie geboekt naar het prachtige Bali maar zijn vriendin wijs gemaakt dat ze 10 dagen naar Thailand zouden gaan. Hij had zelfs via zijn reisorganisator foto’s laten sturen van een zogenaamde hostel in de hoofdstad Bangkok waar ze die 10 dagen verbleven. Deze hostel had een gezamenlijke doucheruimte en stapelbedden. Je begrijpt het enthousiasme van Jeremy zijn vriendin was behoorlijk getemperd bij het zien van de verblijf accommodatie. Op Schiphol moest hij echter met de billen bloot vanwege het feit dat de bestemming niet Thailand was maar het schitterende eiland Bali. Kan best waardering opbrengen voor dit soort humor. Hoop dat beide een onvergetelijke vakantie mogen beleven.
Zo dit was weer de inleiding, over naar de beslommeringen op onze dojo.


Resultaat

Afgelopen weekend zijn er 2 sporters van Burning Heart in actie geweest, Adbillah el Balotti, bij ons bekend als Abbi, op een boksgala afgelopen zaterdag de dag erop Nicky Ritfeld die een MMA partij gevochten heeft.
Om met Abbi te beginnen, deze sympathieke bokser die wekelijks te vinden is op dinsdag en donderdagavond tijdens het boks uurtje heeft na 6 jaar weer eens in de ring gestaan. Hij heeft een puike wedstrijd gevochten net zoals zijn tegenstander met als resultaat onbeslist. Het schijnt een beest van een partij geweest te zijn aldus Jerry via zijn berichtje op facebook.
Begeleiders bij deze partij waren achtereenvolgens, Sahlid Githel, Kervan Boom en Rico Stuivenberg.
Nicky Ritfeld heeft zondag in de ring gestaan en zijn partij gewonnen!
Begeleiders van hem waren, Jimmy van Bemmel en Daan van Velzen, onze MMA trainer.


Smetje
Afgelopen weekend heb ik spijtig genoeg geconstateerd dat onze toch duidelijke regels wat betreft het gebruik van de zogenaamde druppel is misbruikt.
Bij het nakijken van de remote playback beelden zag ik dat er 2 personen op één druppel naar binnen gingen en dit zich herhaalde bij het binnen gaan van de fitnessruimte.
Bij afgifte druppel wordt er specifiek gewezen op het feit dat deze strikt persoonlijk is!!!
Met andere woorden, men mag niemand anders binnenlaten dan de eigenaar van deze druppel. Heb bewuste personen direct geblokkeerd en een mail gestuurd met uitleg waarom. Ik ben hier bijzonder fel op omdat we de vergunning in de waagschaal stellen van 24 uur open zijn. Gelukkig kreeg ik dezelfde ochtend een belletje en kon uitleggen waarom ik zo gehandeld had. Na overleg en de bevestiging dat dit niet meer zou voorkomen, personen gedeblokkeerd met de opmerking dat wanneer het nog een keer zou gebeuren het exit Burning Heart is.


Strong Viking Run Water edition
Je moet er nu met deze koude temperaturen buiten niet aan denken maar voor je het weet is het weer zover, de Strong Viking Run Water edition te Wijchen, lekker ploeteren in het water.
Zaterdag 23 juni, starttijd 12.00 uur, is het voor de derde keer dat we als Burning Heart deelnemen aan dit spektakel.
We hebben voor de zaterdag gekozen ditmaal zodat het hopelijk grote aantal deelnemers namens Burning Heart de volgende dag een beetje kunnen bijkomen.
Wat ook iets anders gepland is dat we bijtijds naar huis willen gaan in tegenstelling van de afgelopen keer toen we vrijlaat huiswaarts gingen.
Het ligt in de bedoeling om na de busreis een BBQ te regelen op onze parkeerplaats.
De kosten zijn net als de afgelopen editie € 50,00, wil je met de dubbeldekker meereizen komt daar € 10,00 bovenop. De eerstkomende 3 weken kunt u zich opgeven aan de balie, vergeet de maat T-shirt niet te vermelden en of je gebruik maakt van de busreis.
Wilt u niet vergeten om bij inschrijving contant af te rekenen, pinnen gaat niet vanwege administratie!!!

Tot de volgende blog
Dick

Andere blogartikelen