skip to Main Content
Gratis proefweek

93 Vikings en Lockers

93 Vikins, Strong Viking Run

Gaat het nu eindelijk de goede kant op met het weer?
De voorspelling van aankomend weekend lijkt er wel op, lees dat de 20 graden bereikt kan worden. Mag ook wel want vond de paasdagen kwa weer maar zo zo. Eerste paasdag was de dojo op de bovenste verdieping na gesloten dus gebruikt om op de hoofd dojo wat schilderwerk te verrichten. Tweede paasdag was er de paasmis, kom er later op terug, en begin middag genoten van een overheerlijke paasbrunch bij Jerry. Mijn oudste kleindochter Noa had haar beste beentje op kookgebied voorgezet en schotelde een verrassende brunch uit haar hoge hoed, een dikke pluim voor de heerlijke gerechten die je gemaakt had, werkelijk gesmuld!
Voor de rest was het paasweekend een hangweekend voor me, lekker luieren, T.V. kijken en niets doen. Ook wel eens lekker voor een keertje.


Paasmis op de dojo.

Dojo, Burning Heart, Pasen
Tweede paasdag was er de gebruikelijke zak- en conditietraining die behoorlijk gevuld was met enthousiaste sporters die er even tussenuit wilden. Oud en jong leefden zich uit onder de bezielende leiding van Mister dojo, Jerry. Een zeer gevarieerde playlist begeleide de oefeningen die Jerry bedacht had. Op de bar stonden chocolade paaseitjes en na afloop werden de jeugdige deelnemertjes getrakteerd op een silo Winegums die er best ingingen. Met de kerst hadden we een zogenaamde vrije toegang voor iedereen om eens kennis te maken met onze bovenverdieping. Daphne kreeg ontelbare telefoontjes van mensen die zich afvroegen op dat met Pasen ook weer het geval was. Nu was die vrije toegang met de kerst eenmalig dus werden er aardig wat personen teleurgesteld. Er was zelfs een persoon die stelde dat waarom alleen de kerst en niet met pasen, mijn eigen sportschool is gesloten en ik wil sporten, je moet maar durven. Wat wel tot grote irritatie leidt bij ons is het grote aantal zogenaamde meelopers als de deur open gaat. Het staat toch duidelijk aangegeven dat iedereen afzonderlijk behoord in te checken, niemand uitgezonderd!!!

Nu moeten we ook de hand in eigen boezem steken want vaak let het personeel niet op en laat het maar zijn gang gaan, dat geldt overigens voor de reguliere dagen dat we open zijn. Wij gaan serieus overdenken hoe hier paal en perk aan te stellen, naast het feit dat wij graag het bezoek aan de fitness willen meten is het van uitzonderlijk belang in geval van calamiteiten horen te weten wie er op zo’n moment binnen is. Dus voor de zoveelste keer, check in met je pas of telefoon!
Het officiële aantal bezoekers met de paasdagen bedroeg 266 personen, tel daarbij het geschatte aantal meelopers bij en we komen dan ruim over de 300 personen.


Kluisjes op de fitness

Burning Heart, sportschool, lockers
Het wordt regelmatig geopperd en uit de opmerkingen/klachten formulieren komt de vraag naar voren of er de mogelijkheid is om te zorgen dat er kluisjes kunnen komen op met name de fitnessruimte. Op de hoofddojo kan men waardevolle spullen achter de bar afgeven. Uiteraard nemen wij deze suggestie serieus en kan ik meedelen dat er binnenkort een aantal kluisjes komen op de fitness om telefoon, portemonnee en andere spulletjes op te bergen. Ook de kapstok wordt aangepast door middel van planken waar je je tas op kan zetten. Nu gebeurt het regelmatig dat deze tassen door de fitness zwerven. Met name op de zwarte matten onder het klimrek.
Wanneer een en ander gerealiseerd is wordt ook de bewakingscamera zo aangepast dat we een scherp en goed zicht hebben op kluisjes en kapstok om beelden terug te zien wanneer nodig. Gelukkig wordt er weinig tot niets vermist op onze dojo maar voorkomen is beter dan genezen. Maak ook maar weer gebruik van de gelegenheid om te wijzen op handdoek gebruik in onze fitness. Teveel sporters gebruiken nog steeds geen handdoek en dat mag toch niet zo zijn.


Ruimtes proper houden

Sportschool Burning Heart, Fitness
Deze week is onze huisschilder begonnen met het opnieuw schilderen van de wanden in de fitness en parcours ruimte. Hoe het komt weten we niet, we kunnen er enkel naar raden, maar er duiken steeds meer vlekken en dergelijke op de wanden. Met name Jerry stoort zich hieraan dus vond het weer tijd worden om daar wat aan te doen. Alle muren worden onder handen genomen zodat een en ander er weer fris uit komt te zien. Het rode gedeelte van de muur, wat het meest te lijden heeft, wordt binnenkort voorzien van houten steigerdelen omdat die minder besmettelijk zijn. Een best klusje maar we denken dat zoiets de moeite waard blijkt te zijn.


Viking Run

De inschrijftermijn voor de Viking Run is gesloten en het aantal deelnemers wordt momenteel doorgegeven aan de organisatie van deze run. De stand van zaken is geëindigd op het aanzienlijke aantal van 93 personen, een aantal die we nog niet eerder gehaald hebben. De meeste deelnemers hebben gekozen voor de touringcar, waar in een later stadium meer over bekend gaat worden.

Tot zover deze blog.

Dick

Andere blogartikelen