skip to Main Content
Gratis proefweek

24-7 Whisky Run?

Kan het als de dag van gisteren herinneren, onze liefde voor een heerlijke whisky en het betoverende landschap van Schotland had ons, Jerry en Dick, een lang weekend in het vooruitzicht gesteld.
Het was de derde keer dat we samen zo’n korte vakantie doorbrachten. Na een voorspoedige vlucht, een machtig mooie rit door een gedeelte van Schotland en tenslotte een boottocht van ruim 2 uur kwamen we op onze bestemming, eiland Islay. Ben nagenoeg heel Schotland doorgereisd met en zonder het fijne gezelschap van mijn oudste zoon maar nog nimmer op de bakermat van Schotse whisky geweest en dat is dit eiland.
Na een heerlijke maar best vermoeiende dag lagen we op onze kamer wat uit te rusten voor het diner toen Jerry terloops een opmerking maakte die luidde: Pa, loop rond met de gedachte onze Dojo en dan met name de bovenste verdieping waar de Crossfight en de Fitness zich bevinden 24 uur achter elkaar open te houden en dat 7 dagen per week. Speel al een tijd met deze gedachte en je weet wil altijd onderscheidend zijn dus vindt dit een puik idee. Moest deze opmerking best even tot mij door laten dringen en nadat dit inderdaad doorgedrongen was kon ik dit idee best toe juichen. Echter zag direct wel praktische bezwaren maar zoals jullie weten vieren we deze maand het feit dat we vanaf April 2016 24 uur open zijn. Er zijn op dit moment ruim 200 druppels in omloop en zijn tevreden met het verloop. Kwam hier op doordat Jerry een berichtje op facebook geplaatst had en ik dankbaar gebruik gemaakt heb van dit bericht omdat ik weinig stof van schrijven heb deze week. Dat is elke week weer waar ik tegen op loop, zo’n blog te vullen met informatie over onze Dojo.

Afgelopen dagen druk geweest bij onze webmaster, René Taling. Mijn steun en toeverlaat op gebied van alles wat rond onze Dojo plaats vindt wat betreft reclame, facebook en andere campagnes heeft thuis een andere kamer tot zijn beschikking gekregen. Met alle respect maar Taling zijn werk is alles behalve het gebied van bouwen en dat soort dingen. Vanwege dat feit en ik nog steeds geen 2 linkerhanden heb en ik best goed kan opschieten met René heb ik mijn hulp aangeboden met de aanpassingen van zijn nieuwe werkplek. Dat heeft geresulteerd in een fraaie laminaatvloer en nieuwe opstelling waar o.a. zijn computers en aanverwanten nu staan. Het nadeel in zijn oude werkplek was de lichtinval en buiten veel meer ruimte is dat stukken verbeterd. Hij kan nu mensen ontvangen wat voorheen niet tot nauwelijks kon op zijn kantoortje. Aangezien René een dagtaak heeft aan onze Dojo, nagenoeg alles wat passeert op gebied van ICT heeft hij wel op de een of andere manier een hand in.

Strong Viking Run
Hier weer een bericht van de zeurkous in mij, mensen die zich ingeschreven hebben voor de Viking Run, nog ruim één week en de inschrijvingen voor dit festijn worden doorgegeven aan de organisatie van dit evenement. Op dit moment heeft het overgrote deel van de inschrijvingen, die meer dan 80 personen bedraagt, zijn financiële verplichtingen nog niet voldaan. Dus mensen denk hieraan want enkel personen die betaald hebben worden doorgegeven!!! De ervaring die we afgelopen jaar mee gemaakt hebben willen we niet nogmaals meemaken. De organisatie van deze Run stelt ook aan ons als aanspreekpunt van onze groep een deadline wat betreft de inschrijvingen en betaling aan hun. Nu had Jerry voor redelijk wat personen het inschrijfgeld voor geschoten en aan het eind van het liedje gaven deze personen niet thuis wat inhield dat Jerry voor een behoorlijk bedrag de boot is ingegaan. Jullie begrijpen dat we dit niet nogmaals willen meemaken. Probeer dit jaar op voorhand de kaarten voor deelname in handen te krijgen en ben bereid om na Nijmegen te gaan zodat het wat minder chaotisch verloopt en we in de bus de kaarten e.d. kunnen verstrekken. Heb er veel zin in om deze run weer mee te maken al is het van de zijkant.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen