skip to Main Content
Gratis proefweek

24/7 fitness, druppels omzetten best belangrijk!

dojo, sportschool, Burning Heart

Vakantie is weer voorbij, scholen zijn begonnen, kortom het gewone leventje is weer aangevangen. Voor mij verandert er niet veel, als gepensioneerde is nagenoeg elke dag hetzelfde met onderbreking van het weekend omdat ik dan bardienst draai. Mis wel de tijd bij Otopoets toen ik nog volop meedraaide, het is de laatste tijd waanzinnig druk maar begin nieuwe jaar komt daar nog een schepje bovenop. Het was een tijd van verstand op nul en gewoon door rammen, de ene nieuwe wagen na de andere en februari was de occasionmaand vanwege het inruilen van auto’s. Vanwege de bloedprop in mijn hoofd kwam daar zo’n 6 jaar geleden abrupt een einde aan, ben geen man die bij de pakken gaat neerzitten dus concentreer mij nu volledig op dojo Burning Heart. Hoop dat nog vele jaren vol te houden, wordt aankomende maand 72 jaar maar voel me in mijn geest jaren jonger. Lichamelijk ligt het iets anders maar daar zeuren we niet over. Op moment van schrijven is het maandagochtend vroeg, de klok tikt net 6 uur in de ochtend aan. Als ik wakker word ben ik ook echt wakker en kan niet blijven liggen, vandaar dat vroege uur. Ben na het wakker worden ook gelijk actief dus dacht begin vast aan mijn wekelijkse blog dan staat er in ieder geval wat op papier. Een van de dingen waar ik telkens tegenaan loop bij het schrijven van mijn blog is het feit dat er weinig nieuws te vertellen is maar meestal lukt het me wel een blog in elkaar te zetten. Richt mijn blik op het scherm met de camera’s en zie dat er volop gesport wordt op dit vroege uur. Tel in de gauwigheid zo’n 9 man die bezig zijn, waaronder Bouke met 2 kandidaten. Leven kan soms hard zijn voor een personal trainer ?

HAL BENEDEN
Het zal ongetwijfeld opgevallen zijn dat de entrée weer leeg is. De reeds verkochte en betaalde matten zouden lang voor de kerst opgehaald worden maar tot heden ten dage is dat niet gebeurd. Het werd voor ons een steeds grotere ergernis die opgestapelde matten in de hal, nu zijn deze tijdelijk verhuisd naar Otopoets zijn nieuwe afdeling, in afwachting tot ze opgehaald worden.

DRUPPELS OMZETTEN
Er zit weinig schot in het omzetten van de druppels naar het nieuwe systeem, ondanks de toch duidelijke aankondiging welke op de toegangsdeur prijkt. We hebben momenteel een kleine 280 druppels uitgegeven waaronder 29 nieuwe gebruikers. Het systeem geeft momenteel aan dat 66 personen hun druppel omgezet hebben dus voorzie best problemen eind januari wanneer het “oude systeem” weggehaald wordt. Onderdeel van de aanschaf van het nieuwe systeem is dat we het oude systeem in moeten leveren. Er is een afspraak met de fa. Mauer gemaakt, de leverancier, dat zoiets eind januari zal geschieden. Ben bang dat behoorlijk wat mensen hun neus zullen stoten wanneer het oude systeem verwijderd is. Probleem voor ons is, hoe bereiken we de mensen die in het bezit zijn van een druppel, lang niet iedereen is actief op facebook of leest mijn blog. Nu kunnen wij een mail toesturen om er op te wijzen dat einde maand je niet meer binnen kunt komen na 22.00 uur zonder een werkende druppel echter lang niet iedereen heeft zijn mailadres ingevuld op het aanmeldingsformulier. Denk dat we best wat boze sporters aan de balie krijgen na eind januari maar het zij zo! Omzetten is zo gepiept dus kom even langs aan de balie.

ACHTERGEBLEVEN KLEDING
Het komt vrij vaak voor dat er kleding achterblijft in onze kleedkamers en bedoel niet shirtjes, handdoeken en dergelijke, maar best wel merkkleding of wat erop lijkt. Er staat achter het muurtje, voor het toilet, een roodgekleurde dichte wasmand waar deze kleren een tijdje in bewaard worden. Vaak loopt het aantal achtergebleven kleding zo snel op dat na een week deze mand uitpuilt. Momenteel hangen over het muurtje wat kledingstukken die zonde zijn om weg te gooien maar jullie begrijpen hopelijk dat we geen opslagruimte hebben voor achtergebleven kleding. Deze kleding blijft een paar dagen hangen en dan gaan ze naar de kledingbak bij Albert Heijn. Ook achtergebleven drinkbekers groeit met de dag, soms wel meer dan 5 stuks die we uit de kleedkamer halen. Ook hiervoor geldt dat deze bekers in de vuilcontainer belandden, eenvoudig omdat we binnen no-time zo’n verzameling hebben dat het ondoenlijk wordt deze te bewaren.

INCASSO
Het aantal storneringen loopt de laatste tijd schrikbarend uit de hand en geeft ons handen vol werk. Daphne die deze taak o.a. op zich heeft genomen is bijna een week bezig met het afhandelen van deze storneringen. Ook Ab Stuivenberg die de contant betalers onder zijn hoede heeft, is regelmatig een middag per maand bezig met blokkeren van deze wanbetalers. Mensen let a.u.b op wanneer het fout gaat met de automatische afschrijving en als het toch gebeurt, maak het zo snel mogelijk in orde want we gaan hier strenger op toe zien. Wat de contant betalers aangaat, weet een maand is vlot voorbij maar zorg op tijd dat er een kruisje staat bij de komende maand.

Tot de volgende blog
Dick

Andere blogartikelen