skip to Main Content
Gratis proefweek

1 mei, Dag van de Fitness

Je zou bijna denken dat we in de herfst zijn beland als je naar het weer kijkt, veel te fris en nat.En dat nog wel in de voorjaarsvakantie waar op de Dojo niet veel van te merken is of het moet het aantal jeugdleden zijn die de ochtendtraining te samen met hun ouders volgen. Het verbaast me telkens weer naar de massale opkomst in de weekenden. Zaterdags de zaktraining om 10:00 uur gegeven door Noël, tegelijkertijd Crossfight onder leiding van Twan. Zondagochtend meten we de grootste opkomst als Jerry de zaktraining voor zijn rekening neemt. Ook is de Fitness ruimte de gehele dag lekker gevuld zonder echt te druk te zijn.
Kortom het loopt lekker bij Dojo Burning Heart.

Nieuwe App
Afgelopen woensdag (Koningsdag) heeft het overgrote deel van onze leden een mail ontvangen met instructies betreffende onze nieuwe App. Een van de in mijn ogen grootste voordeel is dat je nu via je mobiele telefoon kan inloggen. s’ Ochtends om 8 uur waren onze webmaster en mijzelf op de Dojo om de groepsmail te verzenden. Dit ging in eerste instantie niet zonder horten en stoten.
In totaal moesten er 25 pagina’s met adressen verstuurd worden en dat ging uiterst langzaam.
We volgden de vooraf gegeven instructies van de ontwerper van onze nieuwe systeem op maar kwamen er achter dat dit niet echt vlotjes verliep. Nu kunnen wij altijd een beroep doen op deze vriendelijke man maar wilden hem niet lastig vallen op Koningsdag dus de volgende ochtend maar een telefoontje gepleegd. Omdat hij ook niet zo’n ervaring had met sturen van een groepsmail stelde hij voor om de pagina’s stuk voor stuk te versturen.
Wat bleek, in de tijd van een poep en scheet vlogen de pagina’s van het scherm af en had ieder lid met een juist mailadres de gegevens om in te loggen.
Tijdens de dag ervoor zagen we de lijst met onbekende of onjuiste mailadressen rap stijgen en werd het duidelijk dat er behoorlijk wat nagestuurd zou moeten worden.
Schat dat een kleine 200 leden een onjuist mailadres heeft opgegeven of door leesfouten onze kant niet goed ingevuld zijn, enkel door opgave aan de balie/bar van het juiste mailadres wordt alsnog de mail met instructies, die overigens vrij simpel zijn, alsnog verstuurd.
Het grote voordeel van het inloggen met je mobiel is de snelheid waarmee dit gaat.
In een volgende blog komen de andere voordelen van onze nieuwe app aan bod!

Bijna 1 mei
De tijd dat onze Fitness/Crossfight ruimtes 24 uur per dag open gaan nadert met rasse schreden.
Aanstaande zondag is het zo ver en wij zijn reuze benieuwd naar het gebruik van deze ruimtes na de reguliere openingstijd. De nieuwe scanners werken naar behoren en er is een extra magneetslot op de onderkant van de deur geplaatst zodat deze niet meer uit zijn fatsoen getrokken kan worden.
Sommige personen kunnen er wat van, zo zag ik laatst op de camera iemand met alle geweld proberen de deur vanuit de binnenkant te openen. Het is zo simpel, even de zwarte knop indrukken en je kan ongehinderd de deur openen. Geloof me heb bewuste persoon niet al te vriendelijk aangesproken. De procedure om een druppelaar te ontvangen staat op Facebook of kan je vrijblijvend vragen aan de dienstdoende baliemedewerker. Een ieder kan deze druppelaar ontvangen mits er een Kopie overlegt is van een geldige legitimatie. Elke ochtend worden de camera’s nagekeken of de juiste persoon daadwerkelijk gebruik gemaakt heeft van de op zijn naam verstrekte druppelaar. Bij misbruik volgt onherroepelijk een blokkade van de druppelaar en opzegging van het abonnement. Hou dus in de gaten dat wanneer men met meerdere personen naar binnen wil ieder afzonderlijk de druppelaar scant, dat geldt overigens ook wanneer men boven naar binnen wil. Er hangen voldoende camera’s om dit te checken. Dus altijd afzonderlijk scannen graag.
Er zit zowel aan de buitenkant als de binnenkant een papier op de deur met mijn telefoonnummer voor noodgevallen tussen 22.00 uur en 08.30 uur.
Woon op 5 minuutjes afstand van onze Dojo dus ben wanneer nodig vlot ter plekke.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen