skip to Main Content
Gratis proefweek

Survival 2016


Survival
Het is bijna 2017 en de laatste week van 2016 was rustig wat Burning Heart betreft. De Fitness was drukker maar de reguliere lessen werden minder bezocht met uitzondering van de ochtendlessen waar het drukker dan normaal was. Al met al kunnen we terugkijken op een fraai 2016 wat Burning Heart betreft. Uitschieters waren de 2 Survival Runs, Nijmegen en Hellendoorn. Aan beide Survival Runs met een grote groep deelnemers meegedaan tot volle tevredenheid van iedereen die zich had ingeschreven. Persoonlijk is de eerste Survival Run mij het meest bijgebleven, niet alleen doordat het weer meewerkte maar ook de hele entourage die rond deze run aanwezig was. In tegenstelling tot Hellendoorn bleef iedereen bij elkaar en dat maakte het voor mij best bijzonder om mee te maken. Zeker het einde toen er zo’n ruim 60 personen stonden te dansen op de finishlijn. Wat ook meehielp aan Wijchen was het terrein, er was in tegenstelling tot Hellendoorn genoeg ruimte om een break te nemen, zowel voor deelnemers als volgers. Daar tegenover stond het feit dat er aan de Fisherman Friends Survival Run een thema gekoppeld was, Fight for Cancer. Een initiatief van Maeva Lageba die zelf aan de live ondervindt hoe ingrijpend deze ziekte kan zijn. We hopen in het nieuwe jaar verscheidene evenementen te organiseren.

Dance Dance Dance en Ladies Only
Daarnaast was er afgelopen jaar een bijzonder Seminar van niemand minder dan Alistair Overeem. Normaal is deze persoon onbetaalbaar maar Burning Heart was het gelukt om Alistair te strikkken voor een betaalbaar bedrag. Toch best weer een belevenis in de nog jonge geschiedenis van Burning Heart en denken daar met veel voldoening aan terug.
Ook de speciale zondagles van Jerry die in het teken stond van de ziekte van Duchenne was een overdonderend succes, speciaal voor Max die aan deze ziekte lijd en waar deze les voor bedoelt was. Hoogtepunt voor mij was het rondje op de parkeerplaats, Jerry had bedacht om net als uit een film van Rocky om elke deelnemer aan te laten sluiten achter onze hoofdpersoon van deze ochtend Max. Een ander hoogtepunt was de opening van een 2de vestiging van Burning Heart.
Naast Otopoets is er in bijzonder korte tijd deze tweede sportschool uit de grond gestampt. In deze ruimte wordt de benedenverdieping ingenomen door een dansschool, Dance Dance Dance, en op de verdieping er boven huist een Dojo alleen voor vrouwelijke leden genaamd: Ladies only. Zomaar een paar dingen die mij in gedachten schieten tijdens het schrijven van deze blog. Dan heb ik het nog geen eens over de nodige investeringen die met de regelmaat van de klok op onze Dojo plaats vinden zoals de vervanging van de verlichting door spaarzame Ledverlichting. Op de valreep van het jaar zijn ook de Padsen vernieuwd, iets wat echt wel nodig was.

Nieuwjaarsduik 2017
Dojo Burning Heart begint in stijl en wederom op een bijzondere wijze aan het jaar 2017. Op nieuwjaarsdag gaan ruim 110 leden een duik nemen in het water van de Loosdrechtse plassen. Op het Vuntusstrandje staat deze duik gepland om 13.30 uur, van te voren is er een warming-up en na afloop Glühwijn, broodjes worst en erwtensoep voor de deelnemers en kijkers. Het belooft een ‘SPETTEREND” begin van het nieuwe jaar te worden!

Rest mij nog om iedereen een fantastische jaarwisseling toe te wensen en een fijn maar vooral gezond 2017!!!

Dick

 

Andere blogartikelen