skip to Main Content
Gratis proefweek

Strong Viking Obstacle Run

Vandaag is de inschrijving de deur uit gegaan voor de Strong Viking Obstacle Run van Zaterdag 11 juni: 54 Burning Heart Vikings!!!
Wordt echt een supergave dag en allemaal trainen!! Want wordt pittig. 14 maal 7 km, 37 maal 13 km en 3 maal 19 km. Het is in Nijmegen dus leuk om een Touringbus te huren, ik ga dat regelen.
Er hebben er 15 personen betaald dus we hebben voor 38 het inschrijfgeld voorgeschoten, niet erg maar als jullie dat deze week bij Ab aan de bar even voldoen graag!!

En vergeet je Shirt maat niet op te geven en of je Shirt of Tanktop wilt. Wij sponsoren de shirts samen met Dave Sahalessi van het vette kledingbedrijf Gear4Teams!! Hij heeft aangeboden mee te doen met de sponsoring, tof!!

Nog wat leuks, ik heb een Fit Bit Surge gekocht, zo’n sportklok die Jeremy heeft. Houd alles bij 24-7! Je afstanden, slaapuren, caloriën verbrand enz maar leuke is dat je anderen met zo’n klok kunt toevoegen en zo zie je van elkaar wat en hoeveel je traint, kunnen chatten met elkaar, elkaar gek maken enz!! Ik vind het allemaal prachtig en vermeld het ff. De eenvoudigste versie is er vanaf 107 euro geloof ik, superleuk in de voorbereiding voor onze Strong Viking Obstacle Run!

Osu Jerry

Andere blogartikelen