skip to Main Content
Gratis proefweek

Seminar Mike Passenier

Zaterdag 20 juni was het zover Mike Passenier van Mike’s Gym kwam naar Dojo Burning Heart voor het geven van een Seminar.
Deze absolute toptrainer van Mikes Gym uit Oostzaan is medeverantwoordelijk voor de successen van vechters als Alistair Overeem, Melvin Manhoef, Badr Hari, Gökhan Saki en Murthel Groenhart en is een absolute legende in de kickbokswereld.
Mike was net terug uit Roemenie, in de ochtend geland op Schiphol, dus was daarom iets later. Maar dat werd prachtig opgevangen door onze eigen Samantha, die de warming-up verzorgde.

Het was een top Seminar van Mike, het was mooi om te zien dat iedereen van deze Seminar genoot. Wat een heerlijk ontspannen sfeer wat toch zeker weer bijdraagt aan het familiegevoel Burning Heart.

Ben Pontier was weer aanwezig voor het maken van foto’s, die je rustig kunt bekijken op via de facebookpagina van Ben. Je kunt op zijn facebook pagina komen via zijn Website. Als je meer werk van Ben Pontier wil bekijken of met Ben in contact wilt komen, bezoek dan zijn website www.benpontier.nl

Natuurlijk is er ook een film gemaakt door onze eigen Dick de Jong, het resultaat valt hier te bewonderen.

Wij hopen dat jullie veel plezier hebben beleefd aan de Seminar van Mike.

Wij wel, tot de volgende Seminar.
Team Burning Heart

Andere blogartikelen