skip to Main Content
Gratis proefweek

Schoonmaak Fitness / Crossfight

Normaliter schrijf ik op donderdagavond mijn blog over het reilen en zeilen op onze Dojo. Dit keer een uitzondering, het is woensdag einde middag en na thuiskomst van weer een dag Dojo plofte ik op de bank, ontdeed me van mijn werkkleding en ging lekker onderuit naar de herhaling van Pauw kijken die ik gisteravond gemist had. Na een half uurtje toch maar de gang naar mijn doucheruimte gemaakt om me wat op te frissen. Mijn handen zitten onder de verf en zelfs na een stevige douchebeurt zie ik nog restjes verf zitten. Had een borsteltje gebruikt voor mijn handen maar zelfs dat hielp niet naar behoren, denk dus maar gaat er in bed wel af. De verf op mijn handen komt doordat ik de laatste hand gelegd heb aan het schilderen van kokers welke aangebracht zijn aan de zijkanten van de 2 frames waar het voormalige toilet stond.

Schoonmaak Fitness / Crossfight
Maandag begonnen, samen met Abman, om het plafond dicht te maken. Doordat de toiletten en de ruimte daarvoor gesloopt zijn en de hoeken netjes gevuld zijn met de frames restte nog het afwerken van het verlaagde plafond. Omdat onze huisaannemer, Daan van de Kamp, omkomt in het werk zelf maar de stoute schoenen aangetrokken om dit klusje te klaren samen met Ab. Best een gepiel om dit te doen maar het resultaat zijn we tevreden over. Dinsdag gebruikt om de kokers te maken terwijl de rest van de ploeg te weten, Jerry, Ab, Reggie en Mark de dag gebruikt hebben om de Dojo een fikse schoonmaakbeurt te geven. Alle ramen zijn gezeemd, een klus die Jerry op zich nam en zich daar behoorlijk in verkeken heeft. Alle kozijnen in zowel de Crossfight als de Fitness alsmede alle glazen schermen en dat zijn er nogal wat, zien er weer toonbaar en schoon uit.
De toiletten hebben een extra schoonmaak beurt gekregen en alle Fitness apparaten zijn grondig onder handen genomen. Was best nodig want met een dagelijks bezoek van tussen de 250 en 300 sporters per dag wordt er aardig wat stof verplaatst. Met andere woorden best een geslaagd dagje afgelopen dinsdag. Donderdag wordt de Fitness eindelijk opnieuw ingericht, iets wat al ontelbare keren gedaan zou zijn maar op de een of andere reden kwam dit er niet van.
Afgelopen zaterdag zag ik dat Arno Nikkels een bericht op Facebook plaatste waar hij zijn ergernis uit de doeken deed aangaande de puinhoop bij de halters en er tevens een foto bij zette nadat de boel een beetje opgeruimd was. Kan me helemaal vinden in zijn opmerking, met name de zwaardere halters die op de grond onder het rek liggen, Dumbells tussen de 35 en 50 kilo, liggen vaak schots en scheef door elkaar. In het verleden regelmatig goed gelegd maar voor een 70-tig jarige is dat geen doen meer dus a.u.b. zie het als afronding van je oefening en leg ze netjes terug.
Het aanzicht wil ook wat niet dan, zo’n rek waar alles schots en scheef ligt is geen gezicht!

Topgym
Zat afgelopen dinsdagavond met Jerry in de auto en toen vertelde hij: Pa blij dat we nu uitgebouwd zijn voorlopig want het kost allemaal best wat centen dus voorlopig doe ik rustig aan met uitgeven. Wat schetste mijn verbazing, nog dezelfde avond las ik een bericht op Facebook waar hij vertelde dat hij, al zijn het betaalbare spullen, weer geïnvesteerd had aangaande de Fitness.
Kan het allemaal ook best begrijpen want Jerry zijn streven is dat Burning Heart een Topgym is waar iedereen zich thuis moet voelen.

Drone
Tussen al weer een druk weekje ook tijd gemaakt om wat te experimenteren met ons nieuwe speeltje, de Drone. Onvoorspelbaar wat zo’n relatief klein ding allemaal kan doen. Zelfs met behoorlijk wat wind hangt hij muisstil in de lucht om vervolgens als een raket van plaats te veranderen wanneer ik de joysticks hanteer. Nu ben ik in tegenstelling van Jerry een liefhebber van rustige beelden dus zal ik weinig vol gas gaan al haalt de Drone een snelheid van ruim 70 km. per uur en kan hij tot wel 6 km. hoogte. De eerste serieuze beelden zijn die van de opnieuw ingerichte Crossfight ruimte mocht dit inderdaad gebeuren a.s. donderdag.

Berichtje van onze Dansschool Dance 3

‘BREAK’ing News!
Vanaf 11 mei om 16.30 u starten wij met Breakdance lessen voor Kids van 8 tm 12 jaar. De les wordt gegeven door Elromeo Kidjo. (Shailesh is helaas zwaar geblesseerd geraakt en mag geen les geven. Uiteraard wensen wij hem heel erg veel sterkte!)
Alle Kids mogen het Gratis komen uitproberen!
Besef dat dit bericht mosterd na de maaltijd lijkt maar geldt uiteraard ook voor aankomende donderdagen! Alhans uitproberen!!!

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen