skip to Main Content
Gratis proefweek

Scanners

De zomer is al weer ruim 2 weken oud al zal je dat niet zeggen aan het weer.
Ook het dagelijkse bezoek aan onze sportschool gaat onverminderd door en onze lessen zijn constant lekker gevuld. Bekijk dagelijks de statistieken aangaande onze Dojo en kijk net, 17.00 uur, naar het aantal personen die aanwezig geweest zijn of nog zijn en dat aantal overschrijdt de 70 personen.
Nu ligt het hoogtepunt van bezoek tussen 17.30 uur en 20.30 uur, logisch omdat dan de meeste lessen gegeven worden. Gemiddeld komen er op een doordeweekse dag zo’n 250 sporters op de Dojo waarvan ook weer gemiddeld zo’n 20 tot 25 personen gebruik maken van de zogenaamde druppel om na de reguliere openingstijd binnen te komen.
Afgelopen maandag begin van de avond, was ik op mijn computer thuis bezig met het verwerken, lees blokkeren, van de storneringen van de afgelopen incasso.
Gezien dat aantal best een tijdrovend karwei omdat deze incasso nog niet gekoppeld is aan ons systeem, iets wat binnenkort gaat gebeuren.
Als dit straks gedaan is haalt dat een hoop werk uit onze handen want geloof me, vindt dit telkens een vervelend karwei.
Tijdens deze werkzaamheden draait op mijn computer thuis in de rechterhoek van mijn beeldscherm de belangrijkste camerabeelden automatisch mee. Vaak ongewild dwalen mijn ogen daar naar af en op een gegeven moment begon ik mij steeds meer op te winden.
Wat ik constateerde was het feit dat de een na de ander doorliep zonder te scannen. Uiteraard liep niet iedereen door maar in een tijdsbestek van zo’n kleine 10 minuten telde ik 18 personen die zonder te scannen naar binnen gingen. Op dat moment stond Jaimy achter de computer maar die was bezig met een persoon die of informatie vroeg of een andere vraag had en zich op die persoon concentreerde. Zag zelfs één persoon naar binnen gaan die ik net geblokkeerd had, u begrijpt daar was ik niet zo blij mee.
De andere kant van de medaille is het feit dat wij verplicht zijn om eventueel bij calamiteiten een lijst te kunnen laten zien van aanwezige personen.
Ditzelfde geldt voor de scanner op de tweede verdieping.
Daar constateren wij dagelijks dat bepaalde personen niet individueel scannen en bovendien gebeurt het vaak dat men de deur middels de zwarte knop aan de binnenkant opent.
Mensen doe dit vooral niet, weet het lijkt lullig als iemand niet naar binnen kan maar er staat duidelijk op de deur dat men zich aan de balie moet melden wanneer zoiets zich voordoet.
Met ruim 1200 leden kan men nu eenmaal niet om bepaalde regels heen dus ten alle tijden scannen a.u.b.

Gemeentelijk Gymnasium
Afgelopen woensdag was het voor 2de klassers van het Gemeentelijk Gymnasium een gecombineerde sportdag bij dojo Burning Heart. Een kleine 200 leerlingen zijn er deze dag geweest.
We hadden 4 soorten lessen te bieden, MMA door Michael Tielrooij, crossfight door Noëll en Ab, kickboksen door Twan Cornelissen en streetdance door Celia Berg.
Men was duidelijk gemotiveerd op een enkeling na een het mag een zeer geslaagde dag genoemd worden. Heb er een filmpje van gemaakt die op onze website staat.

[huge_it_videogallery id=”8″]

Trainers
Vanwege het feit dat de vakantie er aan komt en er daardoor minder onderwerpen zijn aangaande de Dojo speel ik met de gedachte om onze trainers via deze blog eens nader te belichten.
Uiteraard moeten zij daar aan mee werken en ga er van uit dat zij dit doen dus eerdaags kunt u elke nieuwe blog een kort interview over een van onze trainers verwachten.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen