skip to Main Content
Gratis proefweek

Richard Veerman

Aankomende zondag vindt het kickboksgala “A Night 2 Remember” plaats in de Dudok Arena te Hilversum. Verschillende vechters van onze sportschool zullen daar uitkomen, zowel jeugd als wel veteraan. Ook zal op dat gala Samantha van Doorn te bewonderen zijn als mede Fred Sikking die regelmatig bij Burning Heart in de ring staat om privélessen te verzorgen. Naast deze personen zal ook Benaissa Haddaouie, die lid is van onze Dojo, een partij vechten. Vanaf deze kant wens ik onze sporters een schitterende wedstrijd toe en de bezoekers van dit spectaculaire gala inderdaad een dag om niet snel te vergeten.

Richard Veerman
Deze week heeft Richard Veerman, de man die door een noodlottig ongeluk in een rolstoel belandde, zijn passie weer opgepakt en samen met Noëll Twight aan het kickboksen geslagen. Voor zijn ongeluk was kickboksen al de sport waar hij zich in kon uitleven en doorzetter als hij is heeft hij de draad weer opgepakt om met regelmaat zijn nog functionerende ledematen te trainen. Het is best even wennen om iemand in een rolstoel aan het werk te zien op de mat of tegen een zak te zien oefenen. Tijdje geleden kwamen Richard en Roel Westdorp op de Dojo om eens te praten met Jerry hoe hij tegen het idee aankeek om iets voor mensen met een handicap te doen op onze locatie. Jerry stond daar direct positief tegen over en het resultaat is vanaf nu zichtbaar. Had een filmpje gemaakt met mijn Iphone en binnen 1 dag is dit filmpje ruim 2000 keer bekeken. Ook de reacties er op waren allemaal leuk en bewonderend naar Richard toe. Het ligt in de bedoeling om meer mensen met een handicap aan het sporten te krijgen op onze Dojo, aan de trainer Noëll Twight zal het niet liggen want hij is de uitgelezen persoon om deze lessen te leiden.

Nieuwe trapkussens
Een berichtje tussendoor, deze week heeft de budoshop 38 nieuwe trapkussens afgeleverd op de Dojo, de oude zijn gedeeltelijk naar Ladies Only gegaan en de overige staan op de Crossfight ruimte. Het zijn fraaie kussens geworden met ons eigen logo er op.

Nieuwe rubriek
Had het in mijn vorige blog reeds aangehaald dat er soms weinig verheffends gebeurt op onze Dojo. Een week vliegt voorbij en niet elke week gebeurt er wat om in mijn blog te vermelden ondanks het feit dat gemiddeld per dag zo’n 270 personen, en dan tel ik de niet scanners niet mee, onze Dojo aandoen. Wil daarom ook niet steeds in herhaling vallen omdat dan de belangstelling voor mijn blog afneemt. Loop al een tijdje met het idee in mijn hoofd om een vaste rubriek toe te voegen. Deze rubriek of hoe je het ook wilt noemen lijkt mij een verrijking van mijn wekelijks schrijven. Ik loop vanaf de oprichting van Burning Heart mee en heb alle in en outs vanaf het begin meegemaakt. Zo zie ik in gedachten Noëll Twight en Sascha Mezieris aan het eind van een ochtend Otopoets binnen lopen om te praten over een nieuwe sportschool. Dacht toen wat zijn dat voor figuren.
Jerry trainde toen soms in Maartensdijk en wilde een eigen sportschool beginnen in Hilversum vertelde hij mij toen die 2 gasten weg waren. Mijn mond viel open van verbazing toen ik dat hoorde en moest daadwerkelijk naar adem happen. Weet nog goed hoe ik reageerde, man…man waar begin je aan in deze crisistijd. Hoe zeer ik het bij het verkeerde eind had blijkt wel naar wat hij heden ten dagen heeft neergezet.
Er zijn vanaf de oprichting van Burning Heart tot aan heden zoveel opmerkelijke dingen gebeurt dat ik er wel een boek over kan schrijven. Ga dat in ieder geval via mijn wekelijkse blog doen zodat ik de eerste tijd niet zonder verhalen e.d. zit. Kijk dus uit naar het jaar 2008 toen alles begon in mijn nieuwe rubriek.

Tot de volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen