skip to Main Content
Gratis proefweek

Panasonic en Alarmtelefoon

Dojo, Burning Heart, Panasonic, Alarmtelefoon

Eindelijk, de temperatuur buiten is aangenaam te noemen, nu nog in mijn flat en ik ben een tevreden persoon. Het werd voorspeld door de weermensen maar zelden zo’n plakkerige avond beleeft als afgelopen dinsdag. Zat op mijn balkon rond 22.00 uur en de buitentemperatuur bleek nog dik over de 20 graden te zijn. Geen zuchtje wind, heb dat niet vaak meegemaakt.
Hoorde net op het nieuws dat het vandaag, donderdag, flink gaat plenzen en grote kans op onweer. Zou zeggen, laat de regen maar komen!!!
Heb mezelf verwend door een nieuwe camcorder aan te schaffen, een Panasonic waar ik veel plezier aan hoop te beleven. Best een fikse uitgave maar denk maar zo, je leeft maar één keer ?
Met in mijn achterhoofd de reeks instructiefilmpjes die op de planning staan, met name wat betreft simpele maar doeltreffende oefeningen voor fitness gebruikers. Weet niet meer wie maar iemand opperde het idee deze nog op te nemen filmpjes continue af te draaien in de fitnessruimte. Eigenlijk best een aardig idee.


Epass systeem

Wat betreft de vooruitgang om via ons ledenpassysteem van Epass de incasso via hun te laten lopen zitten we in de afrondende fase. Met name mijn oudste kleindochter, Noa, die dit project opgepakt heeft maakt flinke vorderingen. Wat wel echt noodzakelijk is dat er een andere desktop komt bij Burning Heart.
Afgelopen week was er tijdens de nacht een storing wat reuze vervelend was, zo moesten druppelgebruikers wel 10 maal hun pasje scannen boven om binnen te komen. Wanneer zoiets overdag gebeurt is het vlot te verhelpen maar s ’nachts ligt het toch wat complexer. Gelukkig is iedereen toch binnen gekomen.
Het werk van Noa heeft meerdere voordelen, het totale ledenbestand wordt onder de loep genomen en daar komen soms verrassende dingen tevoorschijn.
In het verleden hanteerde jerry het zogenaamde 1 euro systeem wat inhield, mocht men om bepaalde redenen langere tijd afwezig  zijn dan werd je abonnement op 1 euro gezet zodat je niet geheel uit het systeem werd verwijderd. Wanneer je dan weer de draad oppakte hoefde je geen nieuw pasje en inschrijfgeld te betalen. Door de oplettendheid van Noa kwam aan het licht dat personen die gebruik gemaakt hadden van die regeling op een bepaald moment aan de balie doorgaven weer met sporten te beginnen maar dit niet doorgaven aan jerry die de incasso verzorgd. Dit soort dingen behoren straks tot het verleden wanneer de incasso via Epass verloopt.


Lift

Was sowieso de week van storingen, de lift was gedurende het weekend onbruikbaar door een domme fout van een van onze medewerkers. Gelukkig was de firma Skylift vlot ter plaatse en heeft het euvel verholpen. Deze week wordt er in de lift een spreekluistersysteem gemonteerd zodat bij calamiteiten altijd de meldkamer van Skylift te bereiken is. Persoonlijk maak ik nagenoeg altijd gebruik van de lift, ook nog wel eens in de nacht wanneer ik dingen constateer die niet door de beugel kunnen zoals meerdere personen op één druppel. Zorg dat ik altijd mijn telefoon bij de hand heb want wanneer toevallig de stroom uitvalt bel ik het alarmnummer 112, een advies van de monteur van Skylift. Heb geen zin om te wachten tot er toevallig iemand langs komt ? maar vanaf heden hangt dat luisterspreeksysteem in de lift en kan je op een normale manier contact krijgen.
Burning, Heart. Alarm. Lift


Beugel bokszak crossfight ruimte

Ontving deze week een telefoontje van een lid dat er nogal wat beweging in de bokszakbeugel op de crossfight zat. Het was tegen sluitingstijd dus terstond de volgende ochtend de beugel gecontroleerd. Constateerde dat de schroeven waarmee deze beugel vast zit inderdaad niet goed zaten. Voor alle zekerheid de bokszak verwijderd en weggehaald. Gaan zo snel mogelijk nieuwe gaten boren en zorgen dat zoiets niet meer kan voorkomen.

Dit was wat ik deze week te melden had.
Tot mijn volgende Blog,

Dick

Andere blogartikelen