skip to Main Content
Gratis proefweek

Octagon

Dit is het laatste schitterende onderdeel wat we missen. Hoop reacties en vragen over de Octagon gehad!
MMA wordt groter en groter, zal het boksen en kickboksen niet inhalen (voor de recreanten dan. professioneel wel) maar is een serieus gevestigde en schitterende sport. Maar weer 7500 euro dus ga iets doen wat ik jaren geweigerd heb!! 7 meter in het rond is echt heel groot dus 6 personen/bedrijven mogen hun spreuk of logo sponsoren welke mijn garantie heeft dat ze de aankomende 10 jaar erop blijven staan, ook als ik vloer verwissel wegens slijtage, je kent me, alles moet mooi blijven, dan komt het exact zo terug.
Ik laat het op een hele Coole manier ontwerpen zodat het een waanzinnige Eyecatcher wordt maar natuurlijk doe je het ook omdat dit gewoon een gruwelijke gave afmaker is en in deze afmetingen uniek in Nederland.

6 grote logo’s op de vloermat van de Octagon kosten 1000,- euro per stuk.
De rechtopstaande palen binnenkant 500,- euro per stuk.
Jullie bepalen logo/tekst maar ik bepaald de kleuren want moet één waanzinnig gaaf geheel worden.

Nu de grote vraag! Waar in godsnaam wil die poetser deze Octagon neerzetten. Midden in de Crossfight!! Ga de cardio verplaatsen, 3 loopbanden in ruimte 480TRAINER, 2 naar de zaal gericht en 1 naar de muur waar tv komt te hangen. Crosstrainers komen weer wat ze stonden voorheen, waar je door raam naar fitness kijkt. Dan verrplaats ik Crossfit rack en ga parcours bouwen helemaal rond de buitenlijnen van de ruimte, dus als je binnenkomt links begint het en zo ga ik door helemaal tot de bokszakken.
Dit betekent dat parcours groter wordt, er een schitterende Octagon staat waarin we van alles kunnen doen! Onderdelen in het rond binnen in de kooi tijdens de Crossfight les, MMA les, Krav Maga maar ook gewoon boksen en kickboksen! Dus waar iedereen maar tegen me zegt dat het teveel ruimte kost levert het alleen maar meer ruimte op!!!
En pa,Dick de Jong! Wat dacht je van een whiskyproeverij in de Octagon, ben je ook de eerste :-)

Dat deze kooi er komt is zeker maar als ik sponsors/ liefhebbers/ gunners kan vinden die bovenstaande willen dan komt deze kooi heel snel!!!
Osu!!!
Jerry.

Andere blogartikelen