skip to Main Content
Gratis proefweek

Nieuwe Trainer, Nieuwjaarsduik?

Kettlebell, Fitness, parcourstraining, sportschool Burning Heart

En weer is de week voorbijgevlogen met nog steeds fraai nazomerweer.  Je zou het niet zeggen maar het is potdorie bijna november, het hoort nu herfst te zijn met volop vallende bladeren en s ’morgens koud, mist en dergelijke maar niets van dit alles.  Niet dat ik bezwaar heb tegen dit fraaie nazomerweer maar geeft toch wel te denken.
Op de dojo gaat alles naar wens, nu ja alles, maar daar later over meer!  De verbouwplannen beginnen langzaam maar zeker een gezicht te krijgen en achter de schermen wordt er serieus overlegt hoe het eruit komt te zien.
We zijn nu in de fase dat er spijkers met koppen geslagen moeten worden want een en ander moet op voorhand besteld worden.
Aanstaande zaterdag krijgen sommige camera’s  een nieuw plekje, dit door de veranderde opstelling in met name de fitness-ruimte. Zo komt er een nieuwe camera op de ingang van de fitness te hangen waar binnenkort de lockers die er gaan komen in beeld te hebben. Ook wordt de ingang naar de diverse ruimtes grondig verandert, het ligt in de bedoeling dat men via de huidige bar, die wat ingekort gaat worden, naar de 2de verdieping geleid wordt.
Waar nu nog ons kantoortje ligt komt men na de verbouwing via een deur in deze nieuwe ruimte  bij de trap naar de fitness. Tussen de twee trappen wordt een deur gemaakt die overdag gesloten is en men dus gedwongen wordt deze route te nemen.
Voor de druppelaars wordt deze deur om 22.00 uur geopend zodat men op de “ouderwetse” manier naar boven kunt en rond 8.00 uur wederom gesloten.
Waar met name dit persoontje zich op verheugd is dat men straks via een mechanische toegangsdeur, tourniquet, naar binnen moet. Dat bedoelde ik met alles gaat naar wens, nu ja alles.
Ondanks ontelbare verzoeken om met je pasje in te checken constateren we continue dat sommige daar lak aan hebben. Met deze nieuwe ingang kom je alleen binnen met je pas, anders gaat het hekje niet open, dus zorg dat je straks je pas bij je hebt!!!
Ook hopen we op deze manier niet leden beter te kunnen handelen.  Het is nu te gemakkelijk om gewoon naar binnen te lopen in met name de fitness ruimte. Soms kom ik op een onverwacht moment binnen tijdens het weekend en telkens betrapt ik personen die niets te zoeken hebben op de fitness, laatst nog zag ik op de camera 2 jongens op de gang wachten tot iemand anders, een bestaand lid, de deur opendeed en men brutaal achter hem aanging om vervolgens doodleuk te gaan sporten.  Dat sporten was van korte duur voor deze lieden want zonder omwegen heb ik deze personen de deur uitgewerkt.  Door deze voorvallen worden we wel gedwongen de teugels strakker aan te halen bij Burning Heart.  Uiteraard houdt het gros van onze leden zich aan de regels die normaal zijn en bij elke sportschool gelden.


Kettlebell

Afgelopen maandag heeft Joop Kasteel de eerste kettlebell lesgegeven voor zo’n 20 sporters.  Wat ik ervan vernomen heb was het een groot succes, wel pittig met behoorlijk wat spierpijn naderhand, logisch want je gebruikt andere spieren.  Benieuwd hoe groot het aantal aankomende maandag is.


Nieuwe trainer

kickboksen, boksen, trainerHij nam al eerder wanneer de nood hoog was, een zak training over. Ook viel hij wel eens in voor Jerry tijdens de ochendmis. De naam luidt; Kervan Boom.
Vanaf heden neemt Kervan de techniekles zonder sparren onder zijn hoede op de maandagavond.
We ontvingen zoveel leuke reacties op het optreden van Kervan dat we bijzonder ingenomen zijn hem aan ons trainersgilde toe te voegen. Heel veel succes toegewenst Kervan!


Nieuwjaarsduik 2019

Op facebook staat een filmpje van jerry over de nieuwsjaarsduik.
De letterlijke tekst bij dit bericht luidt:

Weten jullie nog???…
Einde jaar komt er alweer aan!! Geweldig toch dit!! Ik leg inschrijflijst neer en heb voor einde maand minimaal 50 inschrijvingen nodig want dan weet ik dat alle voorbereidingen het waard zijn! Je hoeft geen lid te zijn, ik sponsor shirts en je bent geheid van je kater van oudejaarsnacht af????

Kijken wie deze frisse uitdaging aangaat ?

Nieuwjaarsduik, sportschool Burning Heart

Tot mijn volgende Blog,

Dick

Andere blogartikelen