skip to Main Content
Gratis proefweek

Nieuwe Drukbank Fitness

Burning Heart, Fitness, Dojo

Blogtime, we schrijven donderdagochtend, normaal heb ik dan driekwart van mijn wekelijkse blog op papier staan, zo niet deze keer. Normaal heb ik best wel moeite om items aangaande onze dojo te vergaren, een week is zo voorbij, echter deze keer heb ik wat minder moeite. Het in herhaling vallen van artikeltjes wil ik zoveel mogelijk voorkomen want mijn blog behoord wel zo actueel mogelijk te zijn vind ik. Ook de foto’s die mijn blog opsieren liggen niet altijd voorhanden maar meestal lukt het wel, dat heb ik te danken aan mijn kompaan René Taling die meestal wat fraais uit de hoge hoed tovert.
Afgelopen dagen elk vrij uurtje gespendeerd aan mijn hobby filmen, met name het onder de knie krijgen van het maken van filmbeelden met meerdere camera’s.
Zoals jullie wellicht weten ligt het in de bedoeling dat ik het optreden van onze dansschool in theater Gooiland ga vastleggen op film, daarnaast zal fotograaf Michel Muis een fotoreportage maken.
Ik wil niet zomaar de optredens filmen maar er echt iets van maken waar men naderhand op terug kan kijken en dat vergt best wat voorbereiding.
Dit was weer de wekelijkse inleiding nu naar de items aangaande onze dojo.


Nieuwe drukbank

We hadden hem al eerder verwacht maar hij is deze week binnen gekomen, de 2de drukbank.
Omdat het wat drukker op de fitness is geworden heeft Jerry deze drukbank erbij genomen vanwege het feit dat er behoefte aan was. Soms stonden mensen te wachten tot de drukbank vrij was en Jerry kennende wil hij dat zoveel mogelijk voorkomen vandaar dit fraaie 2de exemplaar.


Groot nieuws aangaande onze dojo

Het was bij mij reeds lange tijd bekend dat er een uitbreiding van onze dojo in de vorm van meer ruimte zat aan te komen. Deze week heeft Jerry de aankondiging van de uitbreiding van ons pand op Facebook geplaatst. Onze onderbuurman Autotaalglas gaat verhuizen naar een andere locatie en wij, dojo Burning Heart, gaan deze vrijgekomen ruimte innemen. De contracten worden nog deze week getekend en na de zomer gaat het een en ander veranderen.
Met name zal onze kleine dojo waar o.a. judo plaats vindt een complete metamorfose ondergaan. Deze ruimte gaat net zo groot worden als onze huidige fitnessruimte.
Wat er met het huidige Autotaalglas op de begane grond gaat gebeuren staat nog niet vast maar gezien de reacties op facebook zijn er voldoende suggesties.
Deze reacties lopen uiteen van een zwembad, wat overigens in de pen zit maar nog te vroeg is op moment, tot een cryptoruimte, het verplaatsen van de Octagon tot ga maar door.
Maar dat het een waanzinnige uitbreiding wordt staat als een paal boven water! Lees elke week mijn nieuwsbrief en je blijft volledig op de hoogte.


Warme lucht handdroger

Het is al lange tijd een doorn in het oog het verspillen van papier uit de houder die in de toiletruimte hangt. Elke dag zit de prullenbak boordevol met papier en niet alleen de prullenbak maar de vloer rondom deze bak ligt bezaaid met papiersnippers.
Ter vergelijking, normaal doet men met de rol minimaal 2 weken echter op onze dojo maximaal 2 dagen. Er wordt soms meters van de rol getrokken en dat om je handen te drogen. Daarom hebben we besloten deze houder te vervangen door een warme luchtdroger.
De houders in de fitness en parcoursruimte blijven wel hangen.
Fitness Burning Heart


Ophangbeugels hoofddojo

Ze hebben het vanaf de oprichting van Burning Heart volgehouden maar afgelopen zondag is het toch gelukt om door slijtage van de ophangring het te begeven.
Heb het over de ophangbeugels in onze ‘oude’ dojo. Zie bijgaande foto. De eer die deze gebeurtenis toe komt is van iemand waar ik het van verwacht had.
Ga zijn naam niet noemen maar deze persoon heeft een fors postuur al is hij de laatste tijd aardig wat pondjes kwijtgeraakt. Bijna elke week krijgt hij het wel voor elkaar een zak in de vernieling te helpen.
Deze man slaat niet op een zak maar beukt erop met als gevolg dat Ab weer aan het herstellen kan.
Burning Heart, Fitness, Hilversum


Aanstaande zondagmis

De zondagmis van aankomende zondag wordt geleid door onze jongste trainer, Ronnie Stuivenberg. Zowel Jerry als Abman bevinden zich aankomend weekend in Ierland alwaar ze met nog wat kompanen de bloemetjes buiten gaan zetten. Tevens wil ik vermelden dat in verband met het vertrek op vrijdag van Samantha de jeugdlessen worden overgenomen door Kervan Boom. Zoals iedereen inmiddels wel weet doet Samantha geen jeugd meer ivm het opzetten van haar eigen sportschool.
Vanaf a.s. vrijdag gaat Kervan de lessen verzorgen. Op de momenten dat Kervan verhinderd is worden de lessen overgenomen door Salih of Mourad.
Wij wensen Kervan veel succes met zijn eigen uurtje Jeugd.

Tot de volgende blog
Dick

Andere blogartikelen